Tyresö Hockeys Veteraner slog på söndagskvällen Nordias Veteraner med klara 6-2 efter en kaotisk inledning.

Redan efter 48 sekunder drabbades vi av en utvisning för för många spelare på banan och drygt tre minuter efter det så åker nästa spelare ut för en crosschecking...hmmm, på veterannivå!!!?? Dock så lyckas vi under denna utvisning faktiskt ta ledningen, 1-0, trots det kaotoska läget i båset och efter 6:30 blir vi tvungna att ta en timeout för att se till så att alla kan hitta sina respektive possitioner i femmorna. Spelet blir något bättre men inte riktigt så bra som det bör vara men vi kan i pausen iaf se att det står 2-1 på tavlan och får vara nöjda med det. 

Lite omfördelningar och justeringar i pausen så går vi in och gör 3-1 redan efter 2,10 in i andra,  med en man mer på banan och trängsel i Nordias utvisningsbås lyckas vi göra 4-1 efter 6,57 och sedan så trillar även 5:an och 6:an in efter lite utvisningar hit och dit. Undertecknad står sedan för en riktigt dålig pass på offensiv blå efter ett tek och borde därmed även haft en assist på deras reduceringsmål till 6-2 med 32 sekunder kvar att spela men men..sånt händer och det var iaf ingen fara på taket så att säga då tiden redan runnit iväg för Nordias räkning.

Med 3 vinster, 3 förluster och 1 oavgjord så är det riktigt spännande att se hur sista matchen mot Västerhaninge kommer att sluta, men det känns iaf som ett stabilt mittengäng och det får vi väl vara nöjda med så här vår första säsong i veteranserien. Sammanfattning kommer längre fram.

Kenneth.