ÄNTLIGEN!!

Efter  några uddamålsförluster och mindre bra insatser så kom då kom då vår 2:a vinst för säsongen!

Vi tog oss ända ut till Gustavsberg på söndagskvällen och det var 16st riktigt revanschsugna gubbar som  samlades i ett omklädningsrum strax utanför hallen. Efter en kortare promenad (som för den delen var "halare" än ute på isen) in till ishallen, syntes det redan från början att det var riktigt laddat i truppen och vi började ganska så omgående förlägga spelet i deras zon och fick ganska snart in trissan för första gången denna afton. 

Det visade sig att vi skulle lyckas med detta konststycke hela 6 gånger denna match, 3 i första och 3 i andra, samt att vi även skulle lyckas hålla 0:an, 0-6 stod det på tavlan när vi halkade tillbaks mot omklädningsrummet och segern var ett faktum!!

Vi hade spelet och Värmdö ett par uppstickare då och då, som Raffe på något vis lyckades hålla utanför den röda linjen, måste vart backarnas förtjänst....

Värt att notera: Freddans "prickskytte" i tom kasse (efter att deras keeper tagit sig en svängom) samt Jonas "stänkare" som på något viss lyckades ta sig över linjen..om än med styrfart...och även Bergströms drömlägen som resulterade i....ingenting...men skam den som ger sig, den sitter nog snart skall du se.

COACH.