Forwardcupen i Örebro

 

Angående Forwardcupen som vi skall delta i den 7-9 augusti, kommer nu ytterligare lite information.

 

Vi har beslutat att hyra två minibussar som vi kan få till ett förmånligt pris. Detta blir både bekvämare och billigare än att anlita SJ + busstjänst under turneringen. Vi blir också betydligt mer flexibla, det skulle ju kunna varar så illa att vi inte går till finalspel på söndagen (Verkar mindre troligt). Om det nu skulle vara så illa har vi möjligheten att åka hem på lördagskvällen om vi vill det.

 

Alternativet att ha föräldrar som transportörer föll på att det inte fanns tillräckligt många som hade möjlighet till detta. Och det kan ju trots allt vara roligare för grabbarna att åka tillsammans i bussar.

 

Deltagaravgiften för cupen är som tidigare nämnts 860 KR/deltagare. Denna avgift inkludera både kost och logi samt inträde till Gustavsviks utomhusbad.

 

Utöver deltagaravgiften behöver laget ett mindre belopp för busshyra och bränsle. Vilket innebär att vi plussar på 240 Kr/deltagare och får en totalsumma på 1100 Kr/deltagare , vilket man får anse som en låg kostnad för en tre-dagars-cup inklusive resa.

 

Om någon av deltagarna behöver speciell kost måste vi meddela detta. Så med andra ord så behöver jag veta detta omgående. Enligt Bk Forward innehåller ingen av måltiderna fläskkött.

 

Avresa till Örebro blir på em/kväll torsdagen den 6/8.

Hemkomst räknar vi med blir på söndag em/kväll. Skulle det nu vara så illa att vi åker ur cupen redan under lördagen, och vill åka hem i vredesmod, är det mycket viktigt att detta är OK med er föräldrar.

 

Inbetalning av deltagaravgift 1100 Kr måste finnas på lagkontot absolut senast den 3/6-15. Detta för att jag skall hinna betala BK Forward före den 8/6-15.

 

Vistelse för coach Karar och ytterligare en tränare tänkte jag ta från lagkassan.