Vi är laget som har ambitionen att gör DET om alla jobbar tillsammans !!!

Efetr denna helg tillsammans med ett gäng spelsugna grabbar och två ambisiösa tränare, Larre och Karre, är jag inte helt fel ute om jag säger att vi kan komma mycket längre än där vi är idag. Om man titttar på resultat i Forward cup kan man se att laget som kom tvåa i cupen, BK örnen, blev tvåa på grund av en tursam lottning i slutspelet. Det kunde lika gärna varit vi som var där och höjde silverbucklan.

Nog om det. Nästa år då våra killar vuxit ikapp (Fysiskt) åker vi till Örebro och tar hem guldpokalen. jag är säker på att vi kan göra det med de förutsättningar som finns. Två tränare som kan fotboll och vill prestera. Larre och Karre har visat ett kunnande, inför varje match, som jag aldrig sett förut under min sons (Adams) "fotbollskarriär". 

Med denna (enligt mitt tycke årets höjdpunkt) turnering. Ser jag verkligen fram emot premiären på Sanktan nästa Söndag. Nu är vi på gång och i fas, få lag kan stoppa oss i serien om vi gör det vi kan " och ska".

Vi föräldrar måste ge laget de rätta förutsättingarna för att det skall bli så bra som möjligt. Vi har pratat om ett träningsläger inför säsongen 2016. Vi kommer att kalla till ett föräldramöte i slutet av augusti angående detta.

Vidare så vill jag bara poängtera hur viktigt det är att alla i laget (föräldrar) ser till till att hålla det som överännskommits vid tidigare föräldramöte angående lagkassa m.m. Vill vi våra söner väl så måste vi visa det genom solidaritet, lika för alla. Det kommer att löna sig i längden. Bättre att kicka med en boll än att bolla med en KICK.

MvH Mats