Efter en tumultartad höst (2014) då tränarna plötsligt bestämde sig för att sluta och flera spelare försvann i samband med det, kom en ny frisk fläkt in i laget som skulle ta över denna samling (då) 13-14 åringar.  Karar blev den nye tränaren och själv tog jag/Mats på mig uppgiften att hjälpa till i möjligaste mån med det administrativa.  Så såg det ut från början av säsongen, 2 ledare varav undertecknad var helt ny i uppgiften men kände ett intresse för att hjälpa till. Vi hade dock blivit lovade att ytterligare en tränare skulle komma för att tillsammans med Karar tygla denna hord av yngre tonårspojkar samtidigt som de skulle läras att spela boll. 

Stöttningen kom, dock senare än vad löftena sa. Larre kom strax före sommaren efter att ha studerat på annan ort. Verkligen ett välbehövligt tillskott som tränare och ledare. 

Tillsammans kan nu tränarduon Karar och Larre med stort engagemang ta sig an våra ungdomar och skapa något positivt.  

Vårsäsongen : Laget lyckades skrapa ihop 9 poäng under våren och om man skall vara riktigt ärlig så gjorde man några riktigt usla matcher  (1-8 mot Rågsved bl.a).  Vi glömmer vårsäsongen direkt.  

Spåret cup: Här gick det trots allt riktigt bra. Flera jämna och välspelade matcher, men framförallt en bra kämpaglöd turneringen igenom.  

Forward Cup i Örebro:  Ett glatt gäng drog iväg med två inhyrda minibussar,  med riktning Örebro. Målsättningen var naturligtvis att göra en bra turnering men också att ha en så trevlig helg som möjligt.  

Målen infriades med råge. Våra grabbar lyckades ta sig hela vägen till kvartsfinal i A-slutspelet. Trots att vi var få och många hade sargade kroppar mot slutet av turneringen bet alla ihop och gjorde vad som rimligen kunde begäras av dem. Stämningen i truppen var verkligen på topp under hela vistelsen i Örebro, inte en tillstymmelse till tjafs och bråk. Detta trots tidiga morgnar och trötta kroppar.  

Höstsäsongen: Efter framgången i Örebro tror jag killarna kom hem med ett bättre självförtroende än innan vi åkte. Det har också visat sig under andra halvan av S:t Eriks cupen.. Under hösten har laget spelat till sig 16 poäng, när vi har förlorat har det genomgående varit med uddamålet. Förlusterna har ofta och snöpligt kommit i sista matchminuten.  

Om man summerar sensommar och höst kan man tydligt se en uppgående trend. Vi har vunnit de vi ska vinna och spelat genomgående jämna matcher mot ”topplagen”.

DET ÄR DETTA VI SKALL JOBBA VIDARE PÅ 

Nu tar vi ledigt några veckor för att sedan komma igång med vinterträning