Cuper, läger m.m.....

Hej Föräldrar och spelare i Spårvägen p:001 !

 

Efter ett möte nu tidigare i veckan mellan Karar och mig har vi nu kommit fram till en målsättning för inför kommande säsong.

 

Vår ambition är att laget skall delta i Gothia cup 2016. Gothia cup spelas mellan den 17-23 Juli. Som bekant är det världens största ungdomsturnering och troligtvis ett minne för livet för våra ungdomar, tillfället att delta kanske inte dyker upp igen. Kostnaderna för att delta i turneringen är anmälningsavgift 1900 Kr(för laget),  samt deltagaravgift 2395 Kr/spelare som skall betalas in den 10 maj. Till detta tillkommer tågresa t.o.r.

Eftersom att deltagarplatserna  blir färre  för varje dag är det mycket viktigt att jag får ett svar från samtliga familjer hur vida man har möjlighet att delta detta svar skall ha inkommit före den 27 Januari. Om vi skall spela en turnering som denna bör vi vara minst 15-16 spelare för att orka med alla matcher.

 

Om, vilket vi hoppas, beslut tas att delta. Kommer vi hålla ett föräldramöte inom kort där vi tillsammans skall kläcka lite idéer för, hur vi (laget) skall tjäna ihop pengar för att minska kostnaderna per deltagare.

 

Vidare har vi Spåret cup på försommaren, där vi med största säkerhet förväntas delta.

 

Vidare så planeras ett träningsläger/uppstart inför Sanktan. Vår tanke är att åka iväg någon helg (Mitten av april), en bit utanför Stockholm för att träna 3-4 fyra pass under helgen och avsluta med träningsmatch mot något lokalt lag.

Tanken med detta upplägg är att vi skall fixa allt själva till så låg kostnad som möjligt och få ut så mycket som möjligt av denna helg.

 

Avslutningsvis: Vi tror att detta är ungefär vad vi mäktar med under en säsong och hoppas att ni föräldrar håller med oss. Vår största förhoppning är att alla kan och vill vara med, de som tagit ett vinterupphåll  ser vi fram emot att se på träningarna igen.

 

 

Mats/Karar/Larre