Gothia mm

Sommarinformation, Gothia cup mm.

 

Snart dags för årets fotbollsmässiga höjdpunkt Gothia Cup (med undantag av Islands seger över England).

 

Jag skall kortfattat försöka att informera om vad som gäller för vårat lag P00:1 i kronologisk ordning.

 

11-15/7: Under veckan före Gothia har vi planerat att 4-5 träningspass ska genomföras för att toppa formen inför Gothia. Tränarna återkommer med tider. Viktigt att alla som skall åka till Göteborg är med, men vi har förståelse för om någon/några uteblir pga sommarplanering som krockar med denna vecka.

 

17/7: Avresa mot Göteborg MTR-Express avgång kl 16:36. Vi samlas på Stockholms centralstation senast 45 minuter innan, d.v.s kl 15:50. Samlingsplats blir vid ” ringen ” mitt i stora hallen.

 

Vi är framme på Göteborgs central kl 19:55 och fortsätter med buss ut till Torslanda där vi skall bo. (Bussresan är betald). Torslanda ligger som bekant ute på Hisingen och det är där vi skall spela vårt gruppspel. Gruppspelet kommer att spelas måndag, tisdag, onsdag.  En match/dag. Efter det är det okänt var och när vi spelar.

 

23/7: Hemresa, MTR-express avgår  15:25 och är framme i Stockholm 18:39. Sannolikt har vi med oss ett förstapris från turneringen och förväntar oss hyllningar på Centralen.

 

 

Viktigt att tänka på/Packning

 

·      Giltig legitimation (Id-kort, Pass, LMA-kort). Gäller både som tågbiljett och skall medföras av samtliga för ålderskontroll inför turneringen.

·      Matchställ ordinarie. Eventuellt tar vi med orange ställ/vita strumpor, vi återkommer om detta.

·      Fotbollsskor. Vi kommer att spela på både natur och konstgräs redan i gruppspel. Om man har tillgång till båda typerna av skor är det ingen nackdel. Dessutom spelas ju finalerna på Hedens naturgräs.

·       Minst en uppsättning träningskläder + löpskor.

·      Badkläder. Vi kommer ha mycket tid för aktiviteter utanför plan, bad kommer att bli en lämplig sådan om vädret är med oss. (Om någon har begränsad simkunnighet vill vi gärna veta detta).

·      Sovutrustning. En bra madrass (kolla att den är hel innan vi åker), Sovsäck/täcke och kudde.

·      Hygienartiklar

I övrigt behövs kläder så att man klarar sig en vecka 

·      Fickpengar. Helt omöjligt att säga hur mycket. Det är upp till var och en. Dock känns det som en 500-hundring kommer att gå åt vad man än gör.

·      Behöver man någon form av medicin, ta med den. (Allergi eller dylikt)

 

 

Ordningsregler

Vi ledare kommer inte att instifta regler utan är helt övertygade om att samtliga i laget vet hur man skapar en god laganda och hur man beter sig på och utanför plan. Självklart kommer vi att ha bestämda tider för när man ska vara hemma vid förläggning mm. Skulle det av någon anledning uppstå problem med detta får man åka hem och bekosta denna resa själv.

 

Information om turnering

Gå in på Gothia Cups hemsida http://www.gothiacup.se/swe/ här står det mesta man behöver veta: Matcher-planer-vägbeskrivningar-evenemang m.m.

 

 

Lagkassan

Slut på månaden nu igen. Vilket innebär att lagkassans hundring måste in. Troligtvis måste vår utrustning kompletteras inför Gothia Cup.

 

 

Med vänlig hälsning Mats/Karar/Larre/Sebbe.

 

 

Om några frågor uppstår hör av er på mail eller telefon.