Boo Hockey Team 03

BOO HC Team 03

bild

Team 03

Boo Hockey U16 erbjuder tillsammans med vår satsning på J18 en stor möjlighet för dig som vill mer med din hockey. Vi tar nu in nya spelare för provspel. Just nu har 6 spelare anmält sitt intresse och vi har plats för fler.

Team-03 erbjuder en gedigen utbildning i ishockey som ger tillräckliga förutsättningar att kunna fortsätta spela på en ännu högre nivå längre fram. Vi kan erbjuda och kombinera spetskunskap inom skridsko och klubbteknik, fysisk uppbyggnadsträning, taktisk hockeykunskap och spelförståelse till våra spelare.

Vi är för närvarande 24 spelare och vill växa. Vi kommer ta in fler spelare under våren.

Säsongen 2018/2019 coachas och tränas laget av Björn Ferber, med mångårig erkänd erfarenhet av att träna ungdomar, som tillsammans med de assisterande tränarna säkerställer att hockeyutbildningen stämmer överens med ambitionerna med våra lag samt individuell spelarutveckling.

Vi kommer erbjuda möjligheter för de spelare, som har kapacitet och ambitionen, att spela och träna J18. J18 BooHockey leds av Ola Andersson en mycket meriterad tränare av både junior och senior lag.

Vi har mycket istider och tränar och spelar hemmamatcher i någon av de två ishallarna på Björknäs och ibland även i Nacka, Älta och Saltsjöbaden. I samband med ispass, eftersäsong och och försäsong tränar vi fys ett par gånger i veckan under ledning av vår fystränare, Mattias Bergström.

Vi har även ett upplägg med teknikträningar med Jocke "JRM" Ahlgren samt erbjuder även en dedikerad målvaktstränare för föreningen i Björn Bjurling. Laget har också egna fystränare.

Under 2018/2019 kommer vi spela med ett lag i U16 div 2, och troligtvis även gemensamma lag i U15 samt givetvis J18.

Team-03 har en välorganiserad och fantastiskt trevlig föräldragrupp som driver och stöttar laget i olika frågor. 

Vill du också fortsätta att utvecklas som hockeyspelare ? Är du intresserad av att ta en plats i vårt lag ? Kontakta då lagledaren Emil Wolfbrandt på 0768-59 79 01.

Varmt välkomna att provträna

bild