cover

Hall Of Fame

KFK Hall Of Fame:

Mikael Springer - Målvakt.

KFK:s gamla målvakt som under sina år i laget la ner massor av tid och energi på att driva klubben framåt och bidra med positiv energi och engagemang oavsett vad det stod på tavlan när matchen var över. Mikael höll tillsammans med Håkan Rahm klubben vid liv under ett par säsonger då laget var i upplösningstillstånd och hade en enorm spelaromsättning och dålig struktur. det tackar vi förstås för och återgälldar tjänsten genom att komma tillbaka starkare än någonsin!

 

 

 

 

John Remmer - Mittfältare

Hur ska jag skriva för att ge denna legend en värdig beskrivning?

glädjespridaren, liraren, Mr KFK.. Efter 20 år i den orangea tröjan (1992-2012) så hänger John in sina uppsättningar av KFK:s matchställ i garderoben för gott. Känns vemodigt och lite sorligt att starta en säsong utan mannen som blivit symbolen för hela föreningen. John personifierar KFK som ingen annan då han alltid oavsett resultat och placering i tabellen håller huvudet högt och ger sina medspelare värme och uppskattning. Negativitet existerar inte i hans vokabulär och tankesätt, han ser bara lösningar och uppmuntrar oss andra att våga hålla bollen och spela ut. Han belyser alltid det som har varit bra, om det så bara var en enda passning på 90 minuter så väljer han att prata om den.

Under sina år i KFK så har John funnits där och jagat in folk till matcher, fått nya spelare att känna sig välkomna och alltid varit på plats på både träningar och matcher. Han har alltid försökt att göra det lilla extra med glädje och att det ska vara kul att spela som drivkraft, t.ex som att skruva in hörnor i mål och han har förmodligen slagit 100 tunnlar på sina motståndare genom åren. John är en Iron man som knappt missat en match under sina år och har undvikit skador fram till i dag då han börjar närma sig  60 år och det är beundransvärt och unikt. John besitter en stor KFK Skatt  av lagfoton då han efter varje match insisterar på att få föreviga KFK:s framfart, även om vi förlorat med 0-14. Det kallar jag engagemang och glädje över att tillhöra ett lag. 

Vi i KFK tackar för alla dessa år som John varit i laget. Vi hoppas att få se dig runt omkring matcherna fram över, för vad vore KFK utan John Remmer? John är en stor anledning till mentaliteten som fastnat i väggarna kring laget och ryktet som omger KFK runt om i stockholm.

 Vi spelar i 90 minuter vad det än står på tavlan utan att tappa humöret.

 Alltid.

 Oavsett.

 

 

 

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter