Då var seriespelet över för den här säsongen. Trots ett brutalt överfall från motståndaren i slutet av sista matchen så får säsongen betraktas som positiv, bra hockey, inga skador och kanske det som är viktigast av allt, spelare som verkar trivas mycket bra i laget!

Denna säsong får nog summeras som den säsong där vi haft bäst harmoni i truppen någonsin, spelarna har väldigt kul tillsammans och träningsnärvaron har aldrig varit högre än under detta år vilket också måste vara ett kvitto på att killarna tycker det är kul.

Mycket roligt är också att våra nya killar som kom den här säsongen kommit in så bra i laget, såväl spelare som föräldrar. 

Det är mycket kul att se hur bra föräldrargruppen fungerat, gott samarbete i seket, nya materialare som gör ett kanonjobb och riktigt bra hejarklack på matcherna.

Säsongen inleddes med uppstartsläger i Rimbo där närvaron var 100%, likaså var samtliga spelare med över till Gotland vilket var mycket roligt, den typen av aktiviteter skapar alltid bra sammanhållning.

Två cuper spelades också i säsongens inledning där spelarna gjorde en kanoninsats!

Många träningar har vi haft hitills, hela 113 träningar sedan augusti och totalt har vi haft 44 seriematcher plus träningsmatcher, många aktiveter med andra ord. Träningsnärvaron har över hela säsongen hitills varit 78% och skulle vi bara räkna på huvusäsongen, alltså från 1/10 så är närvaron uppemot 85%, högre än någon säsong tidigare.

Trots många träningar och matcher så har vi varit i princip skadefria hela säsongen. Den sista matchen mot DIF höll det dock på att gå riktigt illa efter ett fegt och brutalt överfall med klubban från en spelare i motståndarlaget i matchens slutskede, turligt nog ledde överfallet inte till en allvarlig skada och förstörd vår/sommar för en av våra spelare, tack och lov uppmärksammande domarna händelsen vilket självklart ledde till utvisning på 2+2!

Seriespelet är nu över för den här säsongen men fortfarande väntar många roliga träningar, två cuper, lagaktivetet utanför ishallen med spelarna och självklart den traditionsenliga föräldrarfesten!