Uniteds P-14 har efter en väl genomförd cup-helg bärgat segerpokalen i Skadevi cup 2014!

Efter en tidig avresa från Karlstad på fredag morgon inleddes cupen mot Tibro AIK. Något sega efter resa och tidig morgon tog United hem matchen med 2-0. Under den ganska regniga cupen fortsatte laget spela upp sig och vann gruppen efter att även besegrat Floda BoIS (8-0) och Danderyd Sk (6-0). I 1/8-final väntade IFK Uddevalla. Av två hårt kämpande lag på den svårspelade planen var det United som hade de vassaste chanserna och som till slut vann med 1-0 och tog sig vidare till söndagens fortsatta slutspel. Söndagen inleddes med en 2-0 seger i 1/4-finalen mot Kungsladugårds BK och därmed var det klart för semifinal och att det skulle bli ytterligare två matcher under söndagen.

Semi-finalen spelades mot IFK Skövde FK på en reservplan som ställts iordning på grund av allt regn som kommit under helgen. En jämn match där United har ledning med både 1-0 och 2-1 men där Skövde lyckas kvittera och tar matchen till avgörande på straffar. United sätter fem mycket välslagna straffar och Jeppe står för en fantomräddning  som ger United seger med totalt 7-6.

Final mot Älvsjö AIK. Efter mer eller mindre ihållande regn hela helgen  blir det uppehåll lagom till finalens avspark. Efter en mållös första halvlek får United en hörna i början av andra halvlek. Det blir en tilltrasslad situation inne i Älvsjös straffområde och till slut kommer bollen ut på vänsterkanten  där Nino får drömträff och sätter bollen i bortre krysset! United har ytterligare en boll i mål men som döms bort på grund av offside. 1-0 står sig ända tills matchens näst sista minut då Älvsjö nickar in kvitteringen otagbart för Jeppe i mål. Det blir en mållös förlängning  och matchen avgörs på straffar. United visar samma skärpa som tidigare och behöver bara sätta fyra av sina straffar efter ytterligare två starka straffräddningar av Jeppe i målet. Seger med totalt 5-4 och och slutsegrare i Skadevi cup 2014.