Spånga hockey i samarbete med Star Zone Sports och Hockey Camp Sweden presenterar:

 

3-3 HOCKEY ACADEMY

2017

 

Akademin inriktar sig till spelare som vill förbättra sina tekniska färdigheter som t.ex skridskoåkning, klubbteknik, skott (göra mål) samt passningar. Du kommer dessutom att spela 8 matcher i en mycket uppskattad och rolig 3-3 turnering, där du har möjlighet att tillämpa det du lärt dig under träningarna. Nyhet för i år är 5 fyspass med Daniel Pineda som driver RX Fitness. Daniel kommer att träna spelarna i rörlighet och koordination samt annan grenspecifik fysträning (passar perfekt då det ger spelarna en god start på försäsongen).

När: 13 mars – 4 maj

Var: Från Stan Hallen i Spånga

Kostnad: 2 700 SEK för Spånga-spelare

Betalning sker till  föreningens bg 800-4947, ange namn och personnummer som referens.

 

Schemat innehåller 12 ispass, 8 matcher och 5 fyspass

För anmälan gå in på www.hockeycamp-sweden.com och klicka på 3-3 akademy.

Notera: Anmälan är bindande och endast giltig när betalningen är gjord. Vid sjukdom eller skada (med läkarintyg) gäller följande:

Spelaren har beloppet innestående till en annan camp eller akademi som bedrivs av Spånga Hockey och Hockey Camp Sweden.

 

ons 17 maj 10:24 SpångaHockey
Spånga Hockey välkomnar idag Konstantin Issakov som ny J18 tränare. Spånga IS IK har idag skrivit kontrakt med Konstantin Issakov som ny tränar...
tis 16 maj 09:57 SpångaHockey
tor 04 maj 14:04 SpångaHockey
Spånga Hockey gjorde igår kväll klart med ny tränare till A-laget för säsongen 2017/18, det är Stefan Holm som närmast kommer från Viggbyholm...
tor 04 maj 11:43 SpångaHockey
För en medlemsstyrd klubb som Spånga Hockey har valberedningen och årsmötet en central roll för klubben och oss medlemmar. Valberedningens främs...
ons 19 apr 18:08 SpångaHockey A-lag
Igår blev det klart att Servan Alaca och Anders Axberg axlar rollen som assisterande tränare i vårt A-lag för kommande säsong.
ons 19 apr 18:06 SpångaHockey
Igår blev det klart att Servan Alaca och Anders Axberg axlar rollen som assisterande tränare i vårt A-lag för kommande säsong.
tis 11 apr 09:34 SpångaHockey
Spånga Hockey håller årsmöte för föreningens medlemmar måndagen den 29 maj klockan 18:00 i konferensrummet i Från Stan hallen.
Det finns inga gästboksinlägg
SP Office
The Cable Park
Solna Korv
ICA Supermarket Bromma
Bauer
Lions
Saknas annons