Ja då har vi spelat första halvan av grundserien. Just nu känns det som vi är inne i en liten svacka.

Efter att ha inlett med två segrar och bra känsla i gruppen åket vi till Bålsta och får med oss en poäng hem till Spånga.

Rimbo hemma var nog den hittills bästa matchen sett över 60 minuter. Göta Traneberg så får vi inte till det och mycket skador och sjukdomar fäller oss och vi hamnar i en dålig trend. Mot Nacka gör vi en bra period men orkar inte i andra då dom är starkare än vi. Igår mot Sollentuna bjuder vi på alldeles för lätta mål och blir straffade för det. 

Det är när det går tungt man ser vad laget har för moral, jag har känslan att vi har en bra moral och därför kommer vi att studsa tillbaka och bli bättre och bättre.

Det är vissa saker vi ska förbättra genom att träna bättre och hårdare och på så sätt vända uppåt igen. Givetvis siktar vi mot alltvåan men för att nå dit måste vi göra en bättre sista del av serien än den första. Österåker borta på tisdag sen ses vi hemma i spånga då vi tar emot Skå.

Roligt från gårdagen var att vi hade matchens knattar med, alltid lika roligt att ha med dom och se hur glada dom blir när dom får vara med oss, de värmer våra A-Lagshjärtan.

BlåVita från Janne