Quantcast
cover

Håbo FF P06

Välkommen till Håbo FF P06

Håbo FF pojkar 06 startade upp fotbollsverksamheten 2012. Vi är ca 60 barn som tränar och leker fotboll. Vårt syfte är att barnen ska ha riktigt roligt och umgås under lagidrottens avslappnade former.

Alla barn födda 2006 är oavsett kunskapsnivå välkomna att träna med oss.

Kontakta oss på haboffp06@gmail.com

bild

Våren 2014 – över hundra spelade matcher

Våren 2014 – över hundra spelade matcher

Våren är slut och sommaren är här och vi tänkte passa på att berätta lite om vad vi gjort.

Under våren och tidiga sommaren har vi genomfört 32 träningar och spelat 106 matcher fördelat på 12 olika tillfällen - extra roligt är att killarna dessutom vunnit majoriteten av dessa matcher. Kul även att så många av våra killar även är med på Fotbollsskolan.

Vi ledare tycker att killarna gör framsteg både vad gäller själva fotbollskunskaperna men även i den träningsmetodik som vi försöker sätta för att träningarna skall flyta och i slutändan ge oss ännu större fotbollskunskap. Vi försöker planera träningar för att få in både roliga matchmoment och lek men även tekniska och taktiska kunskaper för att utveckla alla delar av fotbollen.

Vi ledare har fortsatt att gå Fotbollförbundets utbildningar för att kunna erbjuda våra killar den bästa utbilning vi kan och kommer så göra även under hösten och nästa år.

 

Något som är väldigt kul att se är att det stora intresset håller i sig både för träning och för match. Under våren har vi haft 69 killar i truppen och som mest hade vi 49 barn igång i matchspel under våra träningsmatcher den 4/5.

Samtidigt som vi får nya fotbollssugna killar och intresset är så stort har vi ledare inte kunnat undgå att notera en viss mättnad hos vissa. Vi vill poängtera att det nu är två träningar i veckan och de som har killar med ett måttligt intresse just nu faktiskt inte behöver känna sig tvungna att komma på båda träningarna utan att det är viktigare att barnen behåller glädjen till fotbollen och kanske hinner bygga upp ett sug efter att spela med laget och det är ni föräldrar som måste känna efter vart ribban skall ligga  - samtidigt finns det ju de som skulle vilja träna fyra, fem, sex gånger i veckan.

När vi ändå är inne på matchspelet så kan vi meddela att kiosken under våra hemmamatcher varit en god inkomstkälla för oss och att vi med träningsmatcherna i maj och de två Knatteliga-sammandragen vi haft under året har en kassa på ca 30.000 kronor. Toppenkul och stort tack till alla föräldrar som bakat, sålt, burit, grillat, städat, släpat och stått i och från den respons som nått oss så har detta kanske inte känts allt för betungande då själva tillställningarna är ganska trevliga och sociala event. Extra stort tack måste vi rikta till de som ordnat så vi fått sponsring på vissa varor.

Vad skall vi göra med lagkassan?

Vad vi fått berättat för oss av äldre lag är att det är nu när barnen är små och sammandragen innefattar flera matcher och lag som det finns möjlighet att på detta sätt generera försäljning och intäkter. 

Vi skulle vilja ha familjedag/kick-off nu under augusti för att ta avstamp för hösten och utgifter finns det, som alla vet, alltid och att dessa tenderar dessutom att växa med ålder är också något de flesta redan vet. Vår tanke är att vi i framtiden skall kunna subventionera cuper med övernattning på annan ort och kanske träningsläger utomlands?

Har ni förslag på vad vi kan göra med killarna så tveka inte att engagera er – det krävs inte ett livslångt åtagande utan man kanske bara vill ansvara för att ta 70 stycken 8-åriga pojkar till Gröna Lund en söndag eller vara cupansvarig en hösthelg.

Närmast i utgiftsväg jobbar vi för att under hösten knyta ihop de sponsorer som annonserat intresse och beställa subventionerade träningsoveraller till vårsäsongen. Ha gärna detta i åtanke om ni börjar växa ur era klubbkläder – eller om ni vill synas på träningsoverallerna.

Närmaste framtiden

Hösten börjar med EP-cupen och så skulle vi vilja ha en kick-off för hela familjen den kanske söndagen den 17/8. Vidare så har alla spelgrupper två sammandrag i Knatteligan där vi hoppas ni kan boka in den 30/8 redan nu då alla våra sex lag skall vara i spel, fyra lag på hemmaplan och två på bortaplan. Sen avslutar vi säsongen med Parkcupen i Uppsala första helgen i oktober.

Vintern

Det känns ju sådär att tänka på att mörkret och kylan står för dörren men med midsommar i förra veckan kan vi konstatera att det redan vänt mot mörkare tider igen.

Vi tycker att fjolårets inomhusspel var bättre än det i förfjol men därmed inte sagt att det var bra.

Vi är en stor grupp och mycket handlade om logistik och förvaring snarare än fotbollsspel – vi har stor förståelse för de som inte tyckte att det var roligt men det vi tar med oss inför denna säsong var att vi upplevde att det blev mycket bättre när vi under tidig vår delade gruppen och fick mer plats och kvalité på träningarna.

Detta kommer vi att sträva efter att kunna göra redan från början detta år. Nog om vintern nu.

 

Tack för i vår, tack för förtroendet ni ger oss med era barn och tack alla barn för det engagemang och den glädje ni har.

Ha nu en mycket skön sommar!

 

//Ledarna HÅBO FF P06

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Kansliet

Kansliet

För er information är vårt Kansli obemannat fredagen den 30/5.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Inställd träning idag (19/5)

Inställd träning idag (19/5)

Kommunens planer får inte beträdas efter regnet idag (då de är sköra). Matchen på Björkvallen får dock spelas och träning som vanligt på konstgräsplan.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Inställd träning ikväll

Inställd träning ikväll

Träningen inställd ikväll 19/5

Gräsplanerna på Gröna Dalen är för blöta, gäller alla ålderskullar

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Domäner

Domäner

En nyhet från Styrelsen är att domänerna www.haboff.se och www.håboff.se fungerar och länkar till Håbo FF's Sportnik sida.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Sponsormöte måndagen 28/4

Sponsormöte måndagen 28/4

Vårt nästa sponsormöte äger rum måndag 28/4 kl 19:00 på kansliet. Det är viktigt att alla representnter från varje lag kommer då vi har en del viktiga punkter att gå igenom. Har Ni några frågor eller funderingar är det bara att höra av er till susanne@peterspolare.se alt 0739-843220 Väl mött! HåboFF Sponsorgrupp

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Intersport

Intersport

Den 24-27 april har du som medlem i Håbo FF 20% rabatt på samtliga modeller av fotbollsskor, oavsett tidigare pris. Välkommen till oss på Intersport Bålsta!

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Kansliet

Kansliet

För er information är vårt Kansli obemannat från onsdagen den 9/4 till fredagen den 11/4.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kontaktinformation

Egen webbplats
http://www.sportnik.com/Haboffp06
Kontaktperson
Stefan Mårtensson
Epost
Mobil
076-8265837
Information

Lagledare

Dan Hansson, Kontakta mig

Huvudtränare

Stefan Mårtensson, Kontakta mig

Tränare 

Dan Hansson, Kontakta mig
Dan Hallman, 
Kontakta mig
Erik Werner, 
Kontakta mig
Lars-Eric Langvardt, Kontakta mig 
Martin Johansson, Kontakta mig
Johan Lindberg, 
Kontakta mig
Jörgen Swartling, Kontakta mig
Stefan Andersson, Kontakta mig

Materialare

Jörgen Swartling

Kassör

Lena Jämtgren

Sponsorrepresentant

Vakant

Föräldragruppen

Jenny Becker
Irene Lindberg
Marjut Rehn 

Webgeneral

Vakant

Kommande aktiviteter