Seger i lagets första helplanscup.

Våra killar gjorde en strålande insats nere i Vänersborg, med tanke på att det var första tävlingsmatcherna på helplan för många av våra spelare och motståndet var bra.

Så det är kanske inte inte så konstigt att inledningen på vår första gruppspelsmatch blir en smula spänd och trevande, med nyheter som offside, iceing, flygande byten och utvisningar. Kungälv går fram till 5-2, men våra killar kämpar på och påhejade av alla Spångasupporters på läktaren påbörjar de en fenomenal upphämtning. Matchen slutar 5-5. Kändes som en vinst.

I match 2 mot Hammarö ligger vi under med 0-6 efter första perioden, trots detta är det ingen som deppar utan laget reser sig och genomför en heroiskt kämpainsats som förmodligen kommer gå till historieböckerna som århundradets vändning. Med Attith i spetsen vänder vi och vinner matchen med 10-7!!! Helt otrolig laginsats!!

Sista gruppspelsmatchen förlorar vi mot Helsingborg med 4-3. Även om vi slutar 3:a i vår grupp finns en positiv känsla i och runt laget.

Vi trummar på i kvarten mot Vänersborg och får i semifinalen revansch mot Helsingborg. I finalen ställs vi mot Kungälv och det blir en jämn och välspelad match som har allt såsom läckra passningar, mål, straff och sudden. Hjärtstartaren går varm på läktaren, men när den avgörande pucken sitter bakom Kungälvs målvakt vet jublet inga gränser och våra killar kan lyfta segerbucklan. Helt magiskt!

Trevligt, prisvärt och välordnat arrangemang av Vänersborg med Patrik Duretic i spetsen och som kanske blir en tradition för Team06, vem vet?

Hockeyhälsningar
Ledarna i Team06