cover

Istidshjälte

Bli vår istidshjälte!

Vi i Spånga Hockey Team 09 älskar att åka skridskor! Vår första säsong som hockeylag, 17/18, går nu mot sitt slut och vi ser fram emot nya utmaningar tillsammans.

Att spela hockey är dyrt, inte bara för att det kräver säker utrustning och bra försäkringar. Vi betalar också för de istider som ligger efter sportlovet och före höstlovet. Det kostar nästan 1300kr/timme, vilket kan bli upp till 50 000 kr per år! Man kan tycka att det skulle vara betalat eller subventionerat av kommunen, men så är det alltså inte.

Vi hoppas att du vill bli vår istidshjälte! För att bli det behöver du sponsra oss med en istid eller en del av en istid. Vi tar tacksamt emot alla bidrag, stora som små. Som tack för det kommer du eller ditt företag att synas här på vår hemsida och på vår Facebooksida, se länk nedan!

Sponsra oss gärna via swish på 070-358 98 22 (Viktoria Bernhardsson). Uppge istidshjälte och det namn som ska synas på hemsidan. Faktura löser vi enligt era önskemål, kontakta vår kassör Viktoria på viktoria.bernhardsson@bilia.se

Vi är tacksamma för många svar!

Team 09 på Facebook

 

 

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kommande aktiviteter

Huvudsamarbetspartners
Bauer
Länns Sport
Rika
SP Office
ICA Supermarket Bromma
Solna Korv
Caraudio
Skoda
VW
Hockeygear
Lions
Saknas annons