cover

DIF HFF - Hemsidan

Värdegrund

DIF-beslut om att anta gemensam värdegrund

Vid Djurgårdens Alliansförenings årsmöte den 9 mars 2016 fattades ett enhälligt beslut om att anta Djurgårdens nya värdegrund. Nästa steg i processen är implementering och utbildning.

 

Värdegrunden är ett resultat av 18 månaders arbete, där samtliga alliansföreningar, supporterföreningar och mer än 8 000 Djurgårdare varit involverade. Ambitionen är att värdegrunden på sikt ska genomsyra hela Djurgårdens IF, i syfte att stärka Djurgårdens identitet som ledande idrottsförening i Sverige och rollen som en positiv kraft i samhället, samt att vara ett stöd för ytterligare 125 framgångsrika år.

 

Värdegrunden lanseras fredag 11 mars inför föreningens 125 årsjubileum och blir ett avstamp inför dom kommande 125 åren.

 

Djurgårdshälsningar,

 

DIF Alliansstyrelse

DIF Alpina förening

DIF Amerikansk Fotboll

DIF Bandy

DIF Basket

DIF Bordtennis

DIF Boule

DIF Bowling

DIF Boxning

DIF Brottning

DIF Cykel

DIF Fotboll

DIF Friidrott

DIF Fäktförening

DIF Golf

DIF Handboll

DIF Handikappfotboll

DIF Hockey

DIF Innebandy

DIF Kampsport

DIF Konståkning

bild

Ordföranden i föreningar, supporterföreningar och några av de Djurgårdare som aktivt engagerat sig i värdegrundsdsarbetet samlade vid det officiella antagandet av värdegrunden 9 mars 2016

bild

Djurgårdens IF:s gemensamma värdegrund, signerad av ordföranden i alla 20 alliansföreningar och fem supporterorganisationer i samband med 125-årsfirandet 2016.

Lägg till sponsorer