Kvalspel väntar för Spånga Hockey J20.

Ett delmål har uppnåtts med en match kvar att spela i grundserien. Laget klarade att säkra andra platsen i serien genom vinst mot Täby med 7-0. Det innebär att vi nu är klara för kval som börjar v.10. Åt Arlanda som redan tidigt säkrade första platsen fanns det inte mycket att göra då de helt enkelt var seriens bästa lag.

Alla spelare och ledare har visat ett härligt engagemang så här långt och vi kommer att fortsätta med hårt jobb och göra vårat bästa i kvalet.

Vi har fortfarande en seriematch kvar att spela och det är mot Solna kommande lördag.

Vi förbereder oss under veckan som kommer för att vara riktigt taggade till kvalspelet. Lördagens match mot Solna ligger bra i tiden då vi får chansen till matchträning innan kvalmatcherna.

Vi hoppas att det är många i och runt Spånga Hockey som kommer ner till IVT hallen och hejar på oss. För föreningen är detta kval väldigt viktigt och vi behöver allt stöd vi kan få.


Vi vill också passa på att tacka A-laget och alla spelare som ställt upp för föreningen och J20 laget. Det har verkligen visat vilken föreningskänsla ni har killar! Stort tack!

 

För mer information kring kvalet kolla på  J20-sidan.