Det är med stor glädje som Spånga Hockey välkomnar Daniel O´Konor till tjänsten som kanslichef. Daniel har en lång och bred erfarenhet från liknande tjänster inom föreningslivet. Närmast kommer Daniel från Danderyds SK och SDE Hockey där han haft rollen som kanslichef.

Daniel har en lång bakgrund inom idrottsrörelsen där han varit verksam sedan tidigt 90-tal, både som idrottsledare, tränare, konsulent och föreningsansvarig. Daniel har varit verksam i Danderyds SK, SDE Hockey, Danderyd/Täby, IFK Täby Hockey och Stocksunds IF. Med detta har han också ett väl etablerat nätverk inom ishockeyrörelsen.

Vid sidan om ovan del är Daniel även domare och har dömt på allsvensk nivå. Han har även fungerat som domarutbildare för föreningsdomare i Stockholm och även hjälpt Stockholms ishockeyförbund med uppföljning och utveckling av domare och linjemän i division 2 och 3. Daniel har även verkat som tränare, från hockeyskola till A-lag.

Som person är Daniel glad, humoristisk och positiv attityd – allt går att ordna med rätt vilja och inställning. Han kommer bidra till en trevlig atmosfär i Från Stan hallen.

Daniel kommer i rollen som kanslichef hos Spånga Hockey att fokusera på att effektivisera och utveckla våra administrativa- och ekonomiska arbetsrutiner. Ett väl fungerande kansli, med god ordning och struktur, borgar i slutändan för att vi skall kunna bedriva en bra ishockeyverksamhet för våra barn- och ungdomar samt representationslagen. Daniel blir en nyckelspelare i vårt ständigt pågående arbete att göra Spånga Hockey till Stockholms absolut bästa och trevligaste ishockeyförening.

Spånga Hockey önskar Daniel O´Konor varmt välkommen till oss.