Den 14 juni avhöll Stockholms Ishockeyförbund sitt årsmöte i Solna Folkets Hus och en av punkterna innan själva mötet startar är att dela ut utmärkelser till förtjänstfulla individer eller föreningar.

I år har förbundet valt att hedra, och tilldela, Bengt Johansson sin Förtjänstmedalj i guld, nummer 26 i ordningen, till vår alldeles egna Bengt Johansson för hans många år inom ishockeyn i såväl förbundets tjänst, i kommittéarbeten, för sitt arbete inom Stockholms ishockeyförbunds kansli och även för sitt mångåriga arbete inom föreningslivet.

Bengt Johansson är väl värd denna utmärkelse och Spånga Hockey passar på att stämma in i i hyllningskören. Bengt är ju i allra högsta grad fortsatt aktiv i styrelsen i Spånga Hockey där han med bravur ansvarar för bl.a utbildningsfrågor.


Bengt tackas av Stockholms ishockeyförbunds ordförande Göran Tidström.


Se även http://www.stockholmhockey.se/Nyheter/Nyheter/stockholmsishockeyforbundsarsmote2017/

 

Förtjänstdiplom delades också ut till TV-puckslaget och även här fanns Spånga representerade genom Stockholm Nords tränare, Ola Möllerstedt, stort grattis även till Ola önskar Spånga Hockey. Man kan säga att det blev storslam för familjen :)