Hej!

Hoppas att i alla har haft en skön och härlig sommarledighet!

Kalendern inför hösten är nu uppdaterad med träningar och Sanktanmatcher. Från och med nästa vecka startar vi igång med träningar igen och som tidigare tränar vi:

  • tisdagar 17.00-18.30 (samling 16.50) på Bipen 1
  • torsdagar 18.30-20.00 (samling 18.15) på Bipen 2

Första Sanktanmatcherna (2 st) är förlagda till söndagen den 28/8. Bra är att ni redan nu noterar detta i era kalendrar så att vi har tillräckligt med spelare till båda matcherna denna dag. Det är även bra om ni tar till vana att gå in på vår hemsida på Sportnik för att ta del kommande matcher eller annan information.

Viktigt är också att ni alltid hör av er till Thomas B om ni får förhinder och inte kan delta i någon träning. Detta med respekt för att tränarna ska kunna lägga upp bästa möjliga förutsättningar för de spelare som kommer att närvara under träningen. Telefonnummer till Thomas B är följande: 073-357 07 43.

Vi vill även att ni snarast möjligt svarar på de matchkallelser som skickas ut. Det blir annars oerhört svårt att ev. kalla in andra spelare om det är några som tackar nej till någon match samt att det tar onödigt med tid för tränarna att "jaga" de föräldrar som inte svarat på kallelsen.

Nu laddar vi inför höstsäsongen och ser fram emot trevlig och rolig fotboll tillsammans!

Vi syns på tisdag!

Mvh

Ledarna genom Anna