Äntligen räckte det hela vägen till att ta hem den stora pokalen efter många finaler som slutat med silver.

I helgen bar det iväg till Örebro och första 7-manna cupen för året. Vi bodde på Gustavsviks stugby.

Cupspelet inleddes på fredagkvällen i ett regnigt och kallt väder mot duktiga Råslätt från Jönköping. Vi var inte alls med, hade det väldigt svårt och förlorade till slut med 3-0. Ingen bra start.

Andra matchen var vid lördag lunch och då mötte vi Forward från Örebro. Nu hade killarna vaknat till och vann med tvåsiffrigt, 10-0. Vår tredje match i gruppspelet var en avgörande match för att gå till A-slutspel och här stod Lindö från Norrköping för motståndet. Den här matchen blev vår bästa match i gruppspelet och vinner övertygande med 5-0. Därmed är vi klara för A-slutspel.

Lördagen avslutades med bad på Gustavsvik.

Kvartsfinalen spelas söndag förmiddag och här mötte vi Västerås. Här får vi inte igång vårt spel som vi presterade under lördagen och vi fick kämpa oss till segern med 2-0. I och med detta var det två matcher kvar i turneringen oavsett hur det skulle gå i semifinalen.

Semifinalen spelades mot mycket duktiga Boo och det blev en riktigt rysare. Boo tar ledningen i andra halvlek men vi lyckades kvittera efter en tilltrassad situation framför mål och straffar skulle därmed avgöra matchen. Straffavgörande är alltid jobbigt och nerverna sätts på spel. Våra killar lyckades vinna till slut med 4-3, inte helt rättvist då Boo var det bättre laget i denna match.

Finaldags mot Stocksund som vi har mött många gånger tidigare. Stocksund började matchen bäst och hade övertaget de första 10 minutrarna. Sedan kom vi in i matchen och vi lyckades göra det så viktiga 1-0 målet innan halvlek. I andra halvlek spelade vi mycket bra och kunde utöka ledningen till både 2 och 3-0. Slutresultatet blev till slut 3-1 och guldjublet var ett faktum. Tack till Stocksund för en bra spelad final.

ÄNTLIGEN fick vi vinna, efter många andra platser i ett flertal finaler var det killarnas tur. Killarna har kämpat, sprungit och spelat i stort sett en väldigt fin fotboll turneringen igenom.

Tack till cuparrangören Karlslund för en bra anordnad cup och tack till ni föräldrar som följde med till Örebro och hejade på oss.

Slutligen tack till er killar som sköter er exemplariskt både på och utanför planen. Det är kul att få vara del av er fotbollsutveckling.