En helg med cupspel i Tidaholm.....

Toptalt sett så var detta cupäventyr som alltid lyckat. Prestationerna gick väl både upp och ner för samtliga lag när det gäller det fotbollsmässiga, utanför planen är det ständigt toppprestationer med detta gäng ;)

I gruppspelet så har "Bollstanäs SK Gul" två matcher där prestationen är riktigt bra och där poängen verkligen hängde i luften. Värt att notera är den heroiska sista matchen i gruppen där man kämpar utan avbytare och förlorar "bara" med 1-0 mot det lag som sedan slutar två i hela cupen, grymt!

"Bollstanäs SK grön" hade det tungt och fick inte till det riktigt till det denna gång, inleder med två ganska svaga insatser, den sista matchen i gruppen var dock riktigt bra.

"Bollstanäs SK" har två bra gruppspelsmatcher, den första som slutar med en 2-1 vinst och den sista matchen i gruppspelet. Den sista matchen slutar med förlust men när det gäller pojkfotboll så skall man inte titta på resultattavlan (vilket är lätt gjort), utan på prestationen. Den andra matchen som slutar 1-1 mot hemmafavoriterna GIFF Tidaholm, vill vi helst glömma. 

Till söndagen är det dags för slutspel. Tyvärr slås våra slutspelsdrömmar ihjäl för både "Bollstanäs SK Gul" och "Bollstanäs SK grön" direkt, repass i första slutspelsmatchen i B-slutspelet.

För "Bollstanäs SK" går det bättre i A-slutspelet. Den första matchen vinns enkelt mot BP där vi egentligen aldrig behöver gasa på för fullt, vi var ett par nummer för stora för BP helt enkelt. I den andra matchen ställs vi mot ett betydligt tuffare motstånd, Råslätts SK. Vi kommer nu spela vår bästa 9-manna match och det finns spår av seniormässigt spel denna gång. Det smäller "big-time" i ett par dueller, men med en bra domare (se bild) så går det aldrig överstyr. Utmärkt prestation mot ett bra motståndarlag och det hela slutar med en 1-0 seger. Dags för semi-final och känslan är att en final är inom räckhåll. Men när man inte går in för fullt och motståndarna har både mer vilja och motivation så brukar bollarna ofta studsa fel. Till slut studsar tre bollar in bakom Amir i målet och vi får bara in en boll, förlust efter en svag insats, surt. 

Hemfärd med hambugrare som middag gjorde nog att de flesta var nöjda ändå :)