Detta är huvudaktiviteterna för 2016

Den stora aktiviteten under 2016 kommer bli Gothia Cup under sommaren. Även om alla inte har anmält intresse så kommer vi få ihop två st 11-manna lag till denna cup. I år kommer vi också att åka på ett träningsläger till Smedjebacken under februari månad (19-21/2) där vi kommer bo i ett vandrarhem och träna i Barken arena, inbjudan till denna helg kommer inom kort.

I och med att vi kommer genomföra dessa lite större aktiviteter under året så har vi för att hålla kostnaderna nere valt att inte anmäla oss till en massa cuper under vintern och våren. Vi har dock fått en reservplats till P13-Svår i ST-Cupen där vi kommer vara med med ett lag under jullovet. Ev. får vi ytterligare en plats i P13-lätt men vi återkommer när det i så fall blir klart.

Under våren (9/4) kommer vi även arrangera 11-manna chocken. Ett mycket bra sätt för killarna att fylla på sina spelarkonton inför Gothia Cup. Här behöver vi engagemang från er föräldrar, fördelningen av överskottet kommer fördelas efter arbetsinsats. Anmäl ert intresse till Sabina redan nu med vad ni kan bidra med.

Under hösten kommer vi ev. åka på en höstcup, men vi får återkomma om det.

Till vintern är det sedan dags för killarna att agera ledare under nyrekryteringen.......