Då var den första riktiga träningsmatchen för året avklarad i strålande vinterväder.

Bra att vi idag spelade på uppvärmt konstgräs i och med att snön föll i slutet av veckan. Motståndet under dagens match stod FC Järfälla för.

Som helhelt gör vi en väldigt bra prestation under matchen där vi glänser till med individuella prestationer på flera spelare under hela matchen.

Vi gör precis det som vi pratat om innan matchen när det gäller försvarsspelet vilket är väldigt glädjande. Samma sak med anfallsspelet, kul att killarna kan ta till sig det teoretiska och omsätta det ute på planen. Sedan har vi även jobbat med att killarna skall bli "smarta spelare", dvs kunna lösa situationer vilket vi även kunde se bevis på under denna match då vi rev upp stora hål i FC Järfällas försvar under matchen.

Siffrorna skrevs till slut till 4-0, vilket kanske var lite i överkant men inte heller något som vi behöver be om ursäkt för. Resultatet i all ära, men mest glädjande idag var prestationen som killarna gör individuellt och som lag, med ett effektivt försvars- och anfallsspel som bevis för detta. Bra jobbat idag!