Ännu en träningsmatch in strålande vårsol på en mjuk uppvärmd gräsmatta.

I och med sportlovsvecka så ordnade vi bara en match denna helg. Kanske tur med tanke på hur många som var borta eller sjuka denna helg. Till slut fick vi dock ihop en matchtrupp på 12 spelare. som skulle matcha Bele/Barkarby i denna träningsmatch.

Vi börjar matchen rätt bra idag med ett visst övertag, ett övertag som vi tappar allt eftersom 1:a halvlek framskrider. Vi får tacka Gabbe i målet som gör det bra matchen igenom för att det står 0-0efter första halvlek.

Efter bra snack i halvtid och lite positionsbyten så får vi igång både bättre spel och bättre inställning. 0-1 målet var en riktigt upprullning där många spelare var inblandade i ett fint kombinationsspel. 0-2 målet uppkom efter att vi utnyttjat motståndarnas misstag. 0-3 på hörna som till slut letar sig in efter ett antal gifta försök under matchen. Kan konstatera att vi kommer vara gifta på fasta situationer i år.

Vi tackar publiken, domaren och motståndarna för en trevlig tillställning på Järfällavallen.