Det vart en förlust mot Täby men prestationerna var under förutsättningarna bra.

Till denna helg hade vi väldigt stora delar av vår spelartrupp otillgänglig för matchspel av olika anledningar samt att sjukdomar och skador gjorde att vi timmen innan samligen inte viste vilka som skulle vara med.... Tur i oturen var att Sollentuna ställde in eftermiddagens match pga av att de hade ont om folk, att få ihop två matchtrupper denna helg hade varit en utmaning. Hur som helst fick vi till slut en start 11:a tillsammans med en avbytare.

Med många killar som gjorde "premiär" i div 2 sammanhang så var vi ledare väldigt nöjda hur vi genomförde de första 25 minuterna, sista 5 minuterna kändes det dock inte lika stabilt. Då ger vi bort ett mål samt åker på en straff som Täby sätter säkert och 0-2 i halvtid var ett faktum. I det stora hela var vi nöjda, lite för mycket "kladd" på boll och "stirrigt" på defensiva hörnor. Något som vi pratade om i pausen, annars kändes spelet någorlunda jämt i den första halvleken vilket vi var nöjda med med tanke på hur många som var borta.

I den andra halvleken tar Täby med sina fem avbytare över spelet över något och lyckas hålla ett bättre och högre tempo i både passningar och löpningar än oss. När vi sedan dessutom bjuder på ytterligare ett mål via en defensiv hörna så rinner tyvärr siffrorna ifrån något innan matchen är klar.

Men dessa matcher handlar mer än om resultatet, så killarna får godkänt för sin insats idag.