Endast 1 poäng i premiären efter rån.....

Tidigt match på lördagsmorgonen mot trevliga Täby FK. Vi startat något yrvaket och var inte riktigt med i matchen, men allt eftersom spelet fortlöper så får vi mer och mer ordning på spelet och tar även rättvist ledningen med 1-0. Lite frustration bubblade redan i första halvlek på ständiga avblåsningar för frispark som gjorde att det inte blev någon riktigt rytm, men när väl spelet var igång så ägde vi mycket boll och gjorde det bra.

I halvtid pratade vi om domarens nivå och att vi behöver anpassa oss efter den. Tyvärr tappar vi initiativet spelmässigt och vi gör i sanningens namn inte en bra halvlek utan vi släpper in Täby i matchen även om dom egentligen aldrig skapar en enda riktig målchans. Därför riktigt tråkigt när dom får straff i den tredje(!) övertidsminuten. Mycket frågande till att det blir tillägg överhuvudtaget och bedömingen av straffen får stå för domaren själv, men avblåsningen är sen och kommer efter skrik och rop från Täbys spelare och bänk med resultat att domaren även hinner slänga blick mot Täby´s bänk innan han blåser. Våra spelare var i alla fall förvånade över avblåsningen, säkert en del av Täby spelarna också. Bittert!

Men så är det i fotboll, inte alltid rättvist. Vi kan inte heller påverka motståndarna eller domarens prestationer utan bara vår egen och hade vi presterat lite bättre så hade inte en straff i slutminuten spelat någon roll.