Vi summerar kort vad vi har gjort samt lägger ut viktiga tider för våra föräldrar som är på plats.

Övrigt:

Dag 5: Tidig morgon väntar för killarna. Avfärd kl 6.30 för BSK1, för BSK 2 är det 7.30 som gäller!

Dag 4: Matcher 13.10 och 15.30 på kviberg mot internationellt motstånd. I den första matchen vart det dessvärre förlust trots en väldigt bra genomförd första halvlek. I den andra orkar vi inte riktigt och vi släpper in ett par baklängesmål. I den andra matchen blir det äntligen vinst, efter en bra start och en lite krampaktigt avslutning.

Dag 3: frukost och avfärd till matcherna. Idag vart det en oavgjord och en förlust mot två svenska lag. Efter dusch var det dags för lunch och fria aktiviteter. Killarna valde Heden och Liseberg. Efter det har det blivit middag och snart är det dags för invigninge på nya ullivi.

Dag 2:

Härlig frukost efter en god natts sömn. Sedan bar det iväg till heden för ålderskontroll och utdelning av cuparmband. Sedan en rask promenad till Liseberg för heldag på nöjesparken. Middag och besök från bravIda som killarna fick lite presenter från.

Dag 1: 

Samlig för installation på vandrarhemmet. På kvällen var det dags för pizza till middag. Efter middagen lite fria aktiviteter i och  runt vandrarhemmet