Det var fina förutsättningar på BIP:en när premiärmatchen i div 1 för J15 skulle avgöras. Men varken hemmalaget eller bortalaget Kallhäll kan ha varit speciellt nöjda med dagens spel. Mest nöjda med dagen var så klart BSK som till slut fick med sig 3 poäng efter en krampaktigt match.

Det märktes att det var en premiärmatch och lite nervöst med en rad misstag och felpassningar som radades upp, av båda lagen.

I första halvlek har vi rätt mycket boll men motståndarna backar hem väldigt långt ner vilket gör att det inte finns några ytor att spela fotboll på. Vi har ett par spelvändningar men det går lite långsamt och motståndarna hinner flytta över vilket gör att den önskade effekten av att skapa spelytor uteblir, istället försöker vi slå "omöjliga" långa bollar bakom deras backlinje som redan står väldigt lågt, eller så fastnade vi med våra instick som renderade i omställningar emot oss.

0-0 i paus och varken spelarna eller ledarna är nöjda med den första halvleken. Vi lovade att försöka få mer fart i spelvändningarna och komma till fler avslut, det kändes som att det knappt var ett avslut under första halvleken.

När den andra halvleken kommer igång så försöker vi, men det blir inte så mycket bättre. Vårt i vanliga fall mycket komptenta mittfält lyser tyvärr med sin frånvaro gällande smarta och kluriga lösningar, vi ser sega ut. Med 10-15 minuter kvar känns vi ändå lite starkare än motståndarna och vi gör ett par taktiska byten som nästan omgående ger resultat, 1-0 rullas mellan benen på en utrusande målvakt av Abbe som sedan forceras in av Simon. Efter ledningsmålet blir det ett par nervösa minuter men i slutminuten jobbar Eren fram en straff som kapten Isac sätter säkert, 2-0 och slutsignal!

Det var en jämn match där vi kanske förtjänade segern något mer, ingen hade dock klagat om det slutat oavgjort. Samtidgt känns det väldigt bra att bärga en seger när vi inte spelar bra och samtidigt veta att vi dessutom kan spela ett par klasser bättre än denna premiärmatch.