Det var ett styrkebesked på många sätt. En något trevande inledning, men efterhand tog vi över. Tre 2 målskyttar......

Det var mycket som var bra i den här matchen. Första 20 minuterna var trevande från vår sida. Ekerö hade mycket boll och vi var lite för långt ifrån helt enkelt. Men samtidigt släppte vi inte till några chanser alls i egen box, och det var trots allt vi som skapade de farligaste chanserna. Vi tog över mer och mer ju längre in i matchen vi kom. Vi hade tre riktigt bra chanser att ta ledningen men brände alla. Ca fem minuter innan paus nickade Pelle äntligen in ledningsmålet på Shelhas frispark. Ledningen stod sig till pausvilan.

i den andra tog vi över helt. Ett mycket bra och aggressivt försvarsspel av samtliga följdes upp med ett riktigt bra anfallspel. Löpvilja och osjälviskt tänk gjorde att vi fick se många fina kombinationer och riktigt snygga och många mål. Adam friställde kyligt Moro till 2-0. Moro bjöd tillbaka en stund senare när Adam satte sitt första. Moro pangade in sitt andra på halvolley. Moro blev sedan utvisad efter ett ihopslag. Från sidan ett hårt domslut. Pelle gjorde sedan en otrolig prestation när han dribblade/forcerade igenom hela Ekeröförsvaret och kyligt satte sitt andra för kvällen. Adam fastställde slutresultatet till 6-0 efter ett mycket fint förarbete av Robin, där Adam avslutade distinkt på ett tillslag för sitt andra för kvällen. Anfallsmässigt bör också nämnas Pasha som gjorde 3 i förra matchen, inga mål nu men låg bakom mycket i anfallsväg. De som inte hamnade i poängprotokollet ska vi givetvis också nämna, i förvaret gjorde Shelha, Moi, Abwe och Lorenzo en mycket stabil insats matchen igenom tillsammans med Adem i kassen,  Likaså Roka på centralt fält. I slutet kom också Modou, Oliver och Prytz in i spel. Att vi vinner stort är givetvis skönt, men lika skönt är att samtliga spelare behåller fokus, aggressivitet och tar jobbet ju mer ledningen växer i matchen. Det betyder mycket, för att inte säga allt. Nya utmaningar väntar nästa vecka.

Laget mot Ekerö:

Adem- Shelha, Moi, Abwe, Lorenzo- Robin ut 89:e, Roka, Pelle ut 83:e, Moro utv 75:e, Pasha ut 83:e, Adam

Avb: Modou in 83:e, Oliver in 83:e, Prytz in 89:e, Skogis, Caph