Det ville sig inte riktigt i lördagens match mot Järna. Vi hade länge grepp om matchen......

men vi lyckades inte sätta möjligheterna. Järna är ett bra lag framför allt hemma och vi visste att det skulle bli betydligt tuffare än senast då vi vann stort mot Ekerö. Jag tycker vi kontrollerade det hela bra i 55-60 minuter framför allt defensivt. Under första halvlek skapade Järna egentligen inga chanser alls. Vi hade inte så många heller, men ett par vassa lägen vaskade vi fram. Vi var dock lite för ivriga i sista delen så målen uteblev.
Den andra började på samma sätt, några halvchanser och ett par riktigt vassa, men det ville sig inte.
Som så ofta när man inte lyckas göra mål så kommer ett bakåt istället. Järna kom närmare och närmare. Adem hade gjort två riktigt bra räddningar, innan ledningsmålet kom. Vi gjorde ett par byten för att få in fräscha ben i slutet, men Järna ökade på till 2-0 vilket också blev slutresultatet. Vi hade ett par lägen i slutet att reducera, men målen uteblev.
Vi gör en ok insats under en timmes spel, men den där sista växeln hade vi inte den här dagen. Det fattades några procent. Eftersom vi inte gjorde några mål förlorade vi bara en poäng. Alla som låg i övre skiktet innan denna omgång tappade poäng, så vi var inte ensamma. Vi hittar högre växlar till nästa match.