Nu har äntligen juniorseriens börjat.

Den första damjunormatchen i Bollstanäs SK handbollshistoria utspelades på fredagen,

Våra motståndare var Täby HK. Vi vinner med 27-21 efter 12-12 i paus.

Första halvlek var vårt försvarsspel bland de sämre som skådads. Anfallspelet fungerade inte heller bra.

Amanda Ekströms skytte och löpvägar var det som gladde mest tillsammans med Amanda Janssons straffskytte. Tyvärr råkar vi ut för en skada igen.Olivia som presterade bra blir fälld i ett friläge. Olivia skadar sig tyvärr och tvingar utgå efter stora smärtor i sitt knä. Det visar sig att vara ett uttänjt ledband och en smäll på menisken. Det tar tyvärr ett tag att få tillbaka Olivia som får ägna sig år rehab ett tag.

Andra halvek blir bättre, vi vinner halvleken med 15-9. I vårt försvarsspel så brister fortfarande samarbetet. Det blir bättre men fortfarande saknas mycket för att det kollektiva försvarsspelet skall vara godkänt. Anfallspelet glädjer mer. Passningar, löpvägar och avsluten blir effektivare. Våra Amandor är fortfarande tongivande i målskyttet men nu kommer fler av våra spelare till bra avslut vilket gör att vi går segrande ur kampen.

Det var i alla fall glädjande att få en efterlängtad vinst. Jag ser också att grundspelet i anfall glimtar till ibland. Ett bättre försvarsspel i nästa match mot Skå borta på fredag samt ett anfallsspel som ytterligare utvecklas då ser jag med tillförsikt fram mot nästa seriematch.

Det tråkiga är Olivias skada och att bara en av domarna kom till match. Domaren gjorde det bra med att vara ensam rättskipare..

Amanda utser jag till dagens namn i vår första seriematch och att de är 2 st. gör det ännu bättre.

Häls

Stefan

Som tyvärr missar nästa match. Hoppas någon av vår eminenta ledare skriver lite om matchen så jag får en återblick.