MEDALJ BRONS I SJUNDEÅ

Vi ledare och spelare har haft en fantastisk rolig resa till Finland och Sjundeå Cup utanför Helsingfors

Båtresan med Viking Line kryssning till Helsingfors, med Buffet, Dans, Karoke och social samvaro på torsdag kväll var en perfekt start för en fortsatt trevlig helg tillsammans. Fredagen bestod av att gå i väntans tider Helsingfors för att kliva på tåget till Sjundeå.

Matcherna började med gruppspelsmatcher på lördagen. Detta skedde på naturgräs i arrangörernas fotbollsplan. Vi spelade mot slutsegrarna Dicke 2 ggr och förlorade båda matcherna. Den första matchen var spelet lite rostigt men den andra matchen fungerade lagspelet mycket bättre och vi gjorde en spelmässigt jämn match mot Dicken. Vi spelade mot BK-46 och fick oavgjort under lördagen.

På kvällen fick vi se en landskamp där vår Håkan "Calle" Karlsson gjorde debut för Sverige när de mötte Finland i en ledarlandskamp. Calle var Sveriges bästa spelare med fräcka inspel och ett fantastiskt mål. Tyvärr föll Sverige med uddamålet.

Söndagen var vår dag. Klar vinst i den avgörande gruppspelsmatchen mot BK-46. Efter det A-Semifinal mot Helsingfors i en jämn kamp. Vi förlorade med 9-7. Tjejerna gjorde en bra match med ett fantastiskt engagemang. Vi fick spela bronsmatch mot ÅBO. Matchen spelades tyvärr i ett lätt regnande som skapade svårigheter i handbollspelet. Vi vinner bronsmatchen med 4-3.  Vi vinner tack vare ett bra försvarsspel och ett suveränt målvaktsspel av Cesse.

Hemfärden blir lika kul som som avfärden. Buffe, Dans, karoke orkar våra fantastiska tjejer med. Vi tre ledare var mörare där sovhytten kom väl till hands.

Jag riktar ett mycket stort tack till Skånela som hjälper oss att genomföra cupen genom att låna ut en fantastsik mitt 6 i Jennie Sundkvist samt en suverän 9-meters spelare i Camilla Åsén. Jennie får pris som lagets kämpaspelare av våra ledare Calle och Peter Camilla avgör bronsmatchen. Tjejerna fungerade suveränt in i laget.   jag vii avslutningsvis tacka alla som bidrog till en helg jag aldrig kommer att glömma.

Hälsningar

Stefan som fungerade som spion, marknadsförare, serviceman och supporter denna helg. Kände mig faktisk som en överledare som är på ett olympiskt spel