I tropisk värme har nu startskottet gått för Mörrum Sommarhockeyskolas 10-års jubileum. I år är det faktiskt hela 10 år sedan vi startade! Då för 10 år sedan var det flest Mörrums egna ungdomar som deltog. För varje år har sommarhockeyn i Mörrum växt och i år är följande klubbar representerade: Boden, Fotskäl, Glimma, Grästorp, Hvidovre, Oskarshamn, Kallinge, Karlskrona, Kristianstad, Mörrum, Olofström, Saltsjöbaden, Sölvesborg, Tingsryd, Troja, Varberg och Växjö.

I och med inskrivningen väntar nu en vecka med hockey, kamratskap och träning. Flera av deltagarna har varit här förr och flera av dem känner varandra sedan tidigare.

Det blir en go stämning hockeyspelare emellan. I år det 124 deltagare här. Samtidigt har också Blekingelaget sitt träningsläger här. Det är kommande TV-puckslag för spelare födda 1998 och senare som tränar här.

Du kommer att kunna följa sommarhockeyskolan under veckan med text och bilder. Du hittar Sommarhockeyskolans hemsida här http://www.sportnik.com/group/30660 

Varmt välkomna!