Till och börja med så vill vi från Mörrum Hockey tacka alla de föräldrar och tränare som närvarade under lördagens kick off på Jössa. Vi hoppas att denna dag gav matnyttig info och att Intersport och Bauers närvaro i ishallen var ett lyckat inslag.

Vi känner oss nu redo för säsongen 13/14, har ni som förälder någon synpunkt hur dagen genomfördes eller om ni har andra frågor som har dykt upp är ni givetvis varmt välkomna att höra av Er.

Som vi även berättade under lördagen så behövs det mera ideella krafter för att fortsätta utveckla föreningen. Vill just du vara med i Mörrum Hockeys organisation så är du varmt välkommen att höra av dig.

Vi har också tagit beslut att till denna säsongen ta fram en föreningsjacka tillsammans med Didriksson. Denna jacka finns med start under v.36 att prova och beställa inne hos Intersport i Karlshamn. Jackan är en varm funktions jacka med Mörrum Hockeys logga på. Önskar man även sätta ditt sitt namn så går det bra. O.B. S Denna jacka är EJ tänkt som ytterligare plagg, utan förenings tanken är att den ska fungerar som vilken fritidsjacka som helst under vintern. Det är väldigt viktigt att Ni som föräldrar inte ser detta som ytterligare ett plagg utan snare som ett komplement till de vardagliga kläder som barnen ska ha.

Nedan följer ett par punkter som vi bad Er följa upp:

Blå tråden – Hur önskar vi bedriva vår verksamhet – Ladda ner och läs

Utprovning av föreningsoverall och värmeställ – Läs mera – Utprovning pågår fram till 7 sep. inne på Intersport

Utprovning och beställning av NY föreningsjacka Didriksson – från v.36 på Intersport. – Klicka för mera info och bilder.