Varmt välkommen att anmäla dig till Mörrums Sommarhockeyskola 2014. Vi ska se till att du får en positiv hockeyupplevelse som du kan komma att använda och komma ihåg resten av din hockeykarriär. Våra tränare har lång erfarenhet av individanpassad träning.

Våra ledord är kvalificerad ishockeyträning, glädje och gemenskap,.

En vecka fylld av mycket Glädje och diverse aktiveteter som Ispass, Skottrampsträning, hockeyfys, teori  och vi får ej att glömma bort vår Jössafestival som avslutar Sommarhockeyskolveckan i Mörrum.

Vårt mål är att alla skall trivas och få en fin hockeyupplevelse i Mörrum. Därför försöker vi alltid finna nya, spännande inslag, eftersom våra elever oftast återkommer till oss år efter år.

Mörrums A-lags tränare samt spelare från A-laget kommer naturligtvis vara med under veckan som vanligt. Sweden Sport Supply kommer att närvara under veckan med olika aktiviteter som hastighetsmätning av skott och poängskottramp. De fixar alltid någon överraskning varje år.

Målvaktsgruppen körs av Robin Danielsson från Mv Coachen som även i år har ett gediget program som vi satsar mycket på. Målvaktsprogrammet har blivit mycket populärt och dessa platser fylls på först.

Vi ses i Mörrum vecka 32!

 

Mer info och anmälan finns under fliken sommarhockey!

http://www.sportnik.com/group/30660/page/AnmONLINE