Djurgårdens IF Fotboll öppnar dörrar till arbetsmarknaden och arrangerar rekryteringsträffar. Tillsammans med lokala föreningar och affärspartnerna Vikarieförmedlingen och PLINT Bemanning öppnar Djurgårdens IF Fotboll dörrar till arbetsmarknaden och arrangerar rekryteringsträffar i Skarpnäck, Akalla och Alby. Rekryteringsträff i Skarpnäck lördagen den 8 oktober mellan 13-16 i Spårets klubbhus............

– Vi tror på kraften som finns hos idrottsföreningar och att idrotten kan spela en ännu viktigare roll i samhället. Vi vill agera dörröppnare, särskilt för dem vilka själva saknar kontaktnät för att få det där första jobbet, säger Staffan Holmberg, projektledare hos Djurgårdens IF Fotboll.

Under tre helgdagar i oktober finns vi på plats i Skarpnäck, Akalla och Alby för att hjälpa arbetssökande att komma i kontakt med arbetsgivare som söker personal. Djurgårdens IF Fotboll är branschledande när det gäller socialt ansvarstagande för idrottsföreningar och som hela Stockholms lag är det naturligt för oss att stötta både medborgarna och företag. Vi är även mycket glada att våra tre samarbetsföreningar Spårvägens FF, Kista SC och Konyaspor vill vara en viktig del av sina respektive områdens konstruktiva och positiva utveckling och därför valt att aktivt stötta och delta i vårt arbete.
Enda kravet vid rekrytering är att personen är fyllda 18 år. Det gäller alltså inte bara aktiva spelare och ledare i Spåret utan alla som bor i Skarpnäck och som vill ha jobb.

För mer information, vänligen kontakta:

Staffan Holmberg, projektledare Djurgårdens IF Fotboll,

staffan.holmberg@dif.se, 073-779 97 35