cover

Skogås-Trångsunds FF - Hemsidan

Uppdaterad 2019-02-20

Platsannonser för Skogås-Trångsunds fotbollsförening

Vad roligt att du har hittat hit! Vi är en ideell förening och våra medlemmar behöver hjälpas åt för att kunna bedriva en bra verksamhet.

Vi söker ständigt medlemmar som kan hjälpa till med stort och smått.

Utbildningsansvarig

För att vi som förening ska utvecklas och bli så bra som möjligt behöver våra ledare och medlemmar utbildning. Det kan vara både utbildningar om fotbollskunskaper, skador, ledarerollen, m.m. 

Vi behöver hjälp med av någon som tar ansvar för att hålla samman och utveckla en den utbildningsplan vi har.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Gå ut med information till föreningens medlemmar om kommande utbildningar
  • Ta emot intresseanmälningar 
  • Anmäla medlemmar till de olika kurserna
  • Eska pengar för de olika utbildningarna

Det är ett relativt litet men betydelsefullt område och du som ansvarig kommer att gå bredvid vår nuvarande ansvarig under en tid för att se till att du har full kontroll över ditt ansvar.

Vi behöver din hjälp!

Kontakta Anna Fredricsson vid intresse.

Nya ledare

Klubben söker ständigt nya ledare till våra lag.

Bl.a. söker vår DJ-trupp en ny ledare som vill vara med och utveckla fotbollen för våra äldre tjejlag. Du bör ha erfarenhet från att ha spelat fotboll, gärna vara utbildad och haft ledaruppdrag tidigare, MEN det viktigaste är att du har ett driv och en vilja att jobba med utvecklingen av våra härliga tjejer. 

DJ truppen är en mycket viktig länk mellan flick-lagen och damlaget i syfte att få som många som möjligt att spela så länge som möjligt i klubben.

Vi söker även hjälpledare till våra ygnre lag. Är du själv t.ex. spelare och vill pröva på ledarrollen är du varmt välkommen.

Kontakta vår fotbollsansvarige för mer info.

IT och Kommunikation

Klubben söker personer som kan hjälpa till inom IT och Kommunikation.

Inom IT handlar det mycket om att jobba med föreningens WEB-lösning (för närvarande Sportnik) och hjälpa till med design, nyheter, nya lag, upplägg av nya sidor och att strukturera informationen på ett snyggt och enkelt sätt till våra medlemmar. Vår kanslist finns till hjälp med det dagliga arbetet men vi behöver en "systemansvarig" för detta.

När det gäller kommunikation handlar det om allt från utskick till medlemmar, hantering av sociala media, trycksaker m.m. som klubben, cafet och lag behöver hjälp med. En anna viktig fråga blir att hålla koll på att klubben och lagen sköter detta på ett bra sätt.

Är du intresserade av att hjälpa till inom något av dessa områden är du varmt välkommen att kontakta styrelsen.

Styrelsemedlem

Styrelsen väljs av Årsmötet och leder sedan årets verksamhet efter beslutad budget och verksamhetsplan. 

För detta behövs engagerade medlemmar som kan hjälpa till att förvalta och utveckla vår fina klubb. 

Att jobba i styrelsen ska inte behöva vara allt för betungande om det finns en löpande fungerande verksamhet. Att skapa detta är styrelsen huvudansvar i kombination med att ha kontroll på ekonmi samt fatta beslut som behövs för verksamheten.

Är du intresserad av att delta i klubbens styrelsen eller om du har tips på lämpliga kandidater vänder du dig till valberedningen som f.n. leds av Anna Fredricsson.

Sponsring

Sponsing är ett område som vi bör kunna utveckla klart mer i klubben. Dels genom ett samarbete med våra befintliga sponsorer (ICA Skogås, Barnads Bil och Notal fastighetsförmedling) och leverantörer (Adidas oich Intersport). 

Vi har även inlett arbete med "Sponsorhuset" där det nu gäller att få våra medlemmar att börja använda detta vilket ger pengar till både laget och klubben. 

Är du intresserade av att hjälpa till inom detta område är du varmt välkommen att kontakta styrelsen.

Fotbollsskolan 2014
Välkomna till Cup 142
InterSport - Vår klädleverantör
FotbollsZonen