KFK – Qaran 0-4 Mycket matcher nu och jag har helt enkelt inte fått ihop det tidsmässigt!

Vad ska man säga om den här matchen? Första kvarten chockar vi Qaran genom ett aggressivt spel på mitten och löpvilliga engelsmän på topp och vi vaskar fram 4-5 hörnor efter bra lägen som kunde gett utdelning. Den farligaste av dessa var när Jens samlar upp en andraboll och får till ett riktigt bra avslut, lågt mot bortre stolpen. Dock så gör deras målvakt en jätteräddning! Vet inte hur han ens såg något då det var full trafik i straffområdet, jag reste armarna i luften men mål blev det inte. Annars vaskar vi fram lägen men missar precis i den sista touchen, finten, passen. Qoachen i Qaran kom över och frågade om det var rätt lag dom spelade mot då dom inte alls räknat med det här motståndet.

Sedan allt eftersom matchen lider börjar Qaran rulla och rulla och rulla samtidigt som det blev många byten centralt för KFK i både backlinje och mittfält. I röran så lyckas Qaran göra 1-0 efter en ca 35-40 minuter när pressen på deras skytt uteblir. Bollen smiter in vid första stolpen på ett välplacerat avslut från någre meter utanför boxen.

Halvlek handlar om att vi fortsätter som vi gjort, vi har varit nära ett par gånger och det står bara 1-0 på tavlan. Snacket MÅSTE upp då Qaran har ett imponerande rörelsemönster och passningsspel.

Vi försöker så gott vi kan att skapa lägen men Qaran gör sedan 2-0 10 minuter in i andra halvlek på en snabb spelomställning och efter det blev det för tufft.

Vi kämpar på, sliter men spelet hackar rejält och frustrationen lyser i ögonen på sina håll. Jag tror att vi kände att det blev en övermäktig uppgift och därför fick vi inte ut dom sista procenten i andra och det är dom sista procenten som gör skillnad. Hade vi fått in 1-2 så hade det vi kanske, kanske kunnat bjuda på nått mer. 3-0 görs efter fint spel av Qaran och 4-0 nickades snyggt in på hörna.

Vi hade behövt 16 man till denna match för att orka med och dom sista 10 minuterna vill nog alla att domaren skulle blåsa av.

Vi gör inte en dålig match men vi får inte in ett tidigt mål som vi behövt. Det gick mycket krut under första halvlek utan utdelning. Men det finns inte så mycket att säga Qaran är ett bättre lag och leder nu serien och vinner välförtjänt.