Ännu en storseger! Väldigt svårt referat att skriva då det aldrig var match egentligen. Kanske t.o.m låter lite gnällig? Bara virket hindrade oss från tvåsiffrigt. Vi hade kunnat ha en 7-8 mål redan i halvtid. Sedan så mattades vårt spel av då matchen sen länge var över, eller mattades och mattades.. Chanserna fortsatte komma men vi gjorde inte några fler mål. Men 7 räcker gott!

Tolkarna…

Dom är vad vi var med allt vad det innebär, att dom orkar! Hade inte Robert ”Pirlo” Larsson dykt upp så hade våra brandgula tröjor legat bortglömda och samlat damm i Willmans källare i ett par år nu.

Finns inte så mycket att säga, vi matchen skapligt bra. Det blev precis som väntat aldrig någon match av det här, jag skriver om målen och någon enstaka missad chans men det fanns lägen hela tiden för att göra mål.

1-0 10 min. Rickard slår en perfekt djupledsboll till Samir som ensam med målvakten rullar in bollen.

2-0. 25 min. Kim slår en fin boll i djupet på Conny som rullar in 2-0 kontrollerat bakom en utrusande målvakt.

3-0 29 min. Pete tar en monsterlöpning från mittplan och Samir bara väntar på att han ska komma i nivå med backlinjen och slår sedan en fin krossboll på Pete som snyggt lobbar in den över målvakten.

Här omkring så får vi en hörna som Pete lyfter in till en framstormande Willman nickar stenhårt i ribban och kanske? Över mållinjen. Peter nickar sedan returen i famnen på målvakten. Hade gärna sett att vår ordförande och klubbens starke man fått göra sitt första mål sedan ja, vem vet. Willman själv påstår att han har gjort mål men när var hur vet nog bara han själv :P

Tätt där efter får vi hörna igen och nu är det Samirs tur att nicka den hårt i ribban, otur och smått osannolikt att man nickar i ribban på två raka hörnor.

Tolkarna får en fast situation och lyckas nicka in en reducering. Vi är inte riktigt vakna där och synd att Jocke inte fick hålla nollan.

4-1 40 min. Fredrik kommer runt på kanten och lyfter in den till Rickard som stormar fram och stöter in bollen vid första stolpen..

Halvlek kommer och vi försöker mana på att höja intensiteten fokus. Kändes lite lojt överlag och Tolkarna fick behålla bollen lite väl länge i perioder. Om vi bara kunde höja oss lite så skulle vi kunna göra hur mycket mål som helst. Dock så blev det inte riktigt så, matchen var redan avgjord och vi gick lite på halvfart här och där under andra halvlek, inte särskilt konstigt, dock en ovan situation för oss i KFK. Hade kanske sett annorlunda ut om vi inte tagit en storseger i matchen innan? 

5-1 49 min. Rickard röjer loss och tar sig in i boxen för att ta ner en boll, dock så hinner Tolkarnas back få dit en fot, dock så blev det inte bättre än att han själv lobbade in bollen i eget mål..

6-1 57 min. Rickard sticker en boll upp på Kim som vrider och vänder lite innan han kontrollerat krutar in sexan..

7-1 75 min. Fredrik får en boll i djupet av Pete och fri från halva plan så gör han inget misstag utan krutar in bollen under målvakten som rusar ut..

Här blev det sedan inga fler mål trots 2 stycken två mot noll lägen där av det ena slutade med ett missat öppet mål från 3 meter efter årets frispelning av Kim som klackade fram den… Samt en massa frilägen och öppna avslutslägen som inte ville in.

Vi tar en stooor seger, dock så var det lite si och så med organisationen och glöden efter att vi gått upp till 3-0. Det var t.o.m frustrerat på sina håll då vi spelar lojt. Om du frågar mig så borde vi hade lika gärna kunnat göra 15 mål i den här matchen om vi hade kommit upp i samma nivå och distinkthet som mot Nockebyhov. Men det blev en sömnig kväll på Zinken däroch virket  hindrade oss ifrån att göra tvåsiffrigt. Vi gjorde vad som behövdes.

Jäkligt skönt med en andra raka seger och att vi nu har 13-1 på våra två senaste matcher! Märklig känsla att skriva ett halvgnälligt matchref när man vunnit med 7-1 ha ha. Samtidigt så känns det överflödigt att nämna hur mycket bättre vi var. Vi var överlägsna från start till slut och det var aldrig något snack och aldrig någon match heller egentligen! Det är underbart att vi nu står på andra sidan resultatet och tar vår andra raka storseger!

Nu är 6:e platsen säkrad då Kasam förlorade mot Cassi. Nu väntar ett spännande möte med Oranje på fredag.

Nu ser vi till att ladda!