2 Nyförvärv spelklara mot Makkabi. Oskar Huss, Alessandro Oneto
Lite information om vad som sker angående nyförvärv / spelarförluster, uppdateras så fort något nytt dyker upp.


In:

Alessandro Oneto.

Efter att ha spelat i en rad olika klubbar under sin uppväxt i Italien så tog hans arbete honom till sverige där KFK väntade med öppna armar. Alessandro är en ung avig spelare med en fin vänsterfot som tidigare varit en bristvara i KFK. Ska bli spännande att se vad han kan bidra med under kommande säsong.

Tidigare klubbar:

- 2006-2007: League: "Junior Team" of "Serie D". (Team: US Lavagnese)
- 2007-2008: League: "Promozione" (Team: ACD Casarza)
- 2008-2010: League: "Prima Categoria" (Team: ACD Vecchia Chiavari)
- 2010-2012: League: "Seconda Categoria" (Team: ACD Leivi 1980)

Oscar Huss.

En rörlig innermittfältare med ett bra spelsinne som kommer tillföra klubben mycket! Oskar har huserat under många år på innermitten i örebrotrakten och har även gedigen meritlista från innebandyvärlden. Kul för oss att han är ombord. 

Richard Jahn

Spelade under 2012 i Djursholm i div.6 och ansluter i år till KFK. Har visat ett fint passningsspel och vi hoppas att han kan bidra med att förbättra vårt kortpassningsspel under året som kommer. 

 

Christoffer Gustavsson

Kommer från Westermalm som under förra året spelade i Div.6. Har sett lovande ut under inomhusträningarna och vi ser fram emot att se honom i KFK under 2013. Kommer bidra mycket med sin längd och rörlighet i backlinjen!

 

Pete Watson.

Inget nyförvärv, men efter att tidigt ha flaggat för att byta till högre divisioner efter 2012 så har han nu ändrat sig och kommer fortsätta ge KFK mål och assist och hjärta under under 2013!

Abdelkader ”Abbe” Charafi, 46 år, målvakt.

Född i Marocko och spelade för Fara i marockanska högstaligan fram till 1987.

Han har även under 1,5 år spelat i Saudiarabien.

Abbe kom till Sverige 1991 och har bl.a. spelat i division 3 och höjdpunkten under hans svenska spelarkarriär (fram till nu) skedde 1991 då ”Abbe” spelade för Rapanui och vann finalen i Stockholmscupen mot AIK med 2-1

Slutade spela fotboll för 5 år sedan men kunde inte motstå locktonerna från vår anrika förening.

Med den här värvningen känner vi att vi har spetsat till vår kanske starkaste lagdel ytterliggare.

 

Ut:


Conny Johansson

Conny flaggar för att hänga in tröjan i garderoben pga jobb familj och innebandy. Redan förra säsongen hade Conny svårt att få ihop det och motivationen har försvunnit. Han hamnar nu på "ringa in vid behov" listan. Tråkigt! Men tyvärr så har vi inte råd att signa upp folk som heltidsproffs i klubben riktigt ännu.

Joel Nordström

Joel som kom in som en vivrelvind i laget och knep en given plats på ytterbacken försvann redan efter sommaren trots mina ihärdiga försök att få honom att komma ner. Det bästa minnet vi har av honom är när han i 90 minuter plockade bort dom dubbelt så långa anfallarna i Stockholm BK på stadshagen med sitt ettriga löpsteg. 

Fredrik Magnusson

Fredrik anslöt efter sommaren och fullständigt löpte sönder vänsterkanten som bara han kan göra. Men han gjorde slag i saken till skillnad från oss andra som gnäller om vädret och flyttade till australien där han reser runt i landet och arbetar, om han kommer tillbaka? Vem vet! Men gör han det så hoppas jag se honom i en KFK tröja igen.

                                           

Rykten in:

 

Olofs vän *2 

Den ena beskrivs som en riktig striker som senast höll till i div.3/div.4. Nu när han vill varva ner så jobbar Olof på att få honom till oss.  Den andra  är en innermitt som även han kommer från div.4? och vill varva ner. Har ingen mer info om dem i övrigt mer än att dom ser ut att komma ner när och testa lite när utomhusträningarna börjar.  

Sebastian Wallin.

Senast vi såg lagets yngsta medlem så var han kanske inte i toppform och verkade ganska mätt på fotboll. Nu säger rykten att han börjat träna kampsport under ganska seriösa former och lagt på sig muskler och skaffat en vass kondition. En två meter lång sebbe i form låter väldigt bra! Just nu krockar träningarna med hans kampsport men så fort utomhussäsongen kommer igång kanske vi får se honom.

 

Gustav Hallmer

Dom som varit med sedan 2010 minns kanske Gustav som var på gång in i laget redan då. Han deltog under försäsongen innan hans arbete kom i vägen. Gustav är en innermitt som utan tvekan skulle höja vårt lag med sin ettriga spelstil, driv i steget och goda spelförståelse. Tidigare klubbtillhörighet är Kalmar AIK i div.2 där han spelade fram till att flyttlasset gick till stockholm för ett par år sedan. Lyckas vi ro denna värvning i land  så ser det väldigt bra ut inför 2013, men tack vare sitt yrke så kan det dyka upp käppar i hjulet.

Sebastian Häggqvist 

Sebastian är en teknisk och snabb spelare som skulle kunna tillföra mycket i KFK. Har tidigare spelat i juniorallsvenskan med Sundsvall om jag inte minns fel tillsammans med Vår sommarvärvning Samir. Kan han i så fall tillföra ytterliggare spets i vårt anfallspel precis som Samir gjort under sin korta tid i klubben så kan vi känna oss väldigt nöjda, forsättning följer. 

Tomas Tegbrink

Tillhör redan klubben sedan många år tillbaka, men efter bara 1 match och 1 träning förra året så kändes han förlorad. Har nu flaggat för att fortsätta och siktar definitivt på att spela mer i år. Tegis är en fysiskt stark och löpvillig spelare med näsa för mål, han har också förmågan och kunnandet att spela på dom allra flesta positioner och skuille kunna vara en viktig pusselbit i vårt lag, Går dock skadad för stunden och inväntar läkartid för att rätta till menisken. 



Rykten ut:

Kristoffer Naeslund.

Kristoffer sågs inte till så mycket under förra året och det mesta talar för att han inte kommer att fortsätta i klubben.

Mårten 2Pac Eidevall.

Vart är Mårten? Kommer han komma ner något mer? Det hoppas jag att han gör men än så länge får han stå på rykten ut listan.

Ove Hedlund.

Håller knät för ett år till i KFK-tröjan? Inget vet men vi hoppas och tror att vi får behålla vår järnlunga på ytterbacken 1 år till.