Ett kort och försenat matchref från matchen mot Snipers.

Vi visste på förhand att det skulle bli en tuff nöt att knäcka. Vår trupp var inte heller i topptrim då vi saknade spelare som skulle kunna göra skillnad i en match som denna. Vi har otur och förlorar slantsinglingen och får den låga solen rakt i ögonen. Snipers utnyttjade det på ett bra sätt genom att mata precisa långbollar i djupled på dras kvicka anfallare.

Vi lyckas vaska fram en straff ur en spelomställning och 1-0 här hade kunnat ändra matchen till det bättre för oss. Tyvärr går avslutet utanför och strax där efter lyckas Snipers via ett rakt spel genom vår back linje göra 1-0

Inte allt för långt efter kommer också 2-0 efter en hörnretur, ett vackert mål som gick till på följande sätt, vi nickar undan bollen och från någon meter utanför straffområdet så slår Snipers spelförande mittfältare till på volley, stenhårt mot krysset. Halvleken kommer och vi är inte nöjda. Vi har svårt att skapa något tryck på dom men matchen kändes inte förlorad.

I andra halvlek händer det inte så fasligt mycket åt något håll egentligen. Snipers var vassare rakt igenom, vi hade med lite tur kunnat få in någon boll och dom hade kunnat få in fler. 3-0 kommer på en hörna, bollen studsar i vår stolpe, tillbaka ut på jocke, ett KFK knä och tillbaka till jocke igen som kämpar för att få tag på bollen som var hal som en tvål.. Bollen går sakta in i mål, ridå.

Snipers var det bättre laget och vann rättvist. Hade vi satt vår straff och även utnyttjat dom lägen vi fått i andra så hade det blivit en annan historia. Men alla 3 poäng hamnade rättvist hos snipers denna kväll.

Ett ljus i mörkret var  Tahas debut som lovade gott.