Äntligen blev det seger igen.

Efter 3 raka förluster så ville vi verkligen komma tillbaka in på vinnaspåret igen. SP som ligger sist i tabellen har endast en poäng men har bitvis enligt rapporter spelat bra fotboll.

Dom började också matchen på ett positivt sätt och vi fick kämpa för att inte ge bort något baklängesmål.

1-0 kommer sedan efter ca 35 minuters spel. Olof tar ner en boll på mittplan, lobbar den sedan i djupled över backen och in i Samirs löpväg. Målvakten rusar ut men Samir lyckas via en lång tå och en karatespark lobba in bollen i målet. Ett riktigt fint mål och ett imponerande aktrobatiskt nummer av Samir.

I detta läge kan jag sträcka mig så långt att vår ledning inte helt speglade matchen. Men tätt där efter river kristoffer sig loss längs kanten, får mycket tid på sig och mottar ett inlägg mot Mattias som försöker sig på en snygg språngnick. Bollen nickas ner i backen, över målvakten men tyvärr så landar den på nätet ovanpå mål.

I paus snackar vi om att vi börjar få ordning på saker och ting, deras högt liggande backlinje började läcka ordentligt allt längre halvleken led.

SP fortsätter att pressa högt och vi fredar oss utan störe bekymmer. 2-0 kommer till efter en hård och precis passning från Christoffer mot Kim, Men kim väljer att släppa bollen helt vilket ger olof ett friläge, Olof har då is i magen och inväntar målvakten, rundar honom och lägger in den i öppet mål.

Nu var SP ett slaget lag och vi skapar mängder av chanser, 3-0 kommer efter en boll som lyfts upp på Kim, kim skarvar bollen vidare och samtidigt som Samir tar ner bollen och bombar in den vid första stolpern trots sin bevakning så står han och skäller ut domaren pga ständiga tröjdragningar och armbågar i ryggen

4-0 Kommer efter en fast situation. Johan lyfter in en frispark som tar i ribban, Mattias går på returen och nickar kontrollerat in 4:an.

Sedan så händer en märklig sak.. Deras backlinje rullar boll, målvakten ropar passa inte hem, då väljer backen att självklart passa hem. Olof snappar upp den passen men då ser han och alla andra att målvakten bara ligger där i en hög. Olof väljer då att från ca 1 meter framför mål rulla ut bollen till inspark. Tyvärr gick hälsenan av här från ingenstans. Han sa inte ett pip heller knappt så det var uppmärksamt och ganska snabbtänkt av Olof att inte göra mål och väldigt sportmannamässigt.

matchen tar sedan slut och vi tar en välförtjänt seger efter en stabil insats i andra halvlek.

Extra plus till våra anfallare som skapar lägen och att Samir ÄNTLIGEN skrämt iväg spöket som hindrat honom från att sätta sina lägen under dom senaste omgångarna. Kul att Olof levererar direkt i sin första match som anfallare i år.