Här kommer lite info om vad som händer under försäsongen på spelarfronten. Man kan se att trenden fortsätter. Unga spelare med fart i benen och bra koll på bollen.

Klara:

Robert Nagy 26 år MV

Återvänder till KFK på sin naturliga position i mål, en riktigt vass Keeper med en smickrande "karriär" bakom sig. Ska inte mata honom mer nu.. Hans ego är redan så stort att det skymmer solen på hagen.

Hektor Uhrström 20 år CM

Offensiv innermitt från Älvsjö AIK, gjort en match i KFK-tröjan som blev en succe och gav mersmak. Tror det kommer komma mycket poäng från hans fötter detta år.

Rickar Björken Coach.

Rickard kliver inför i år in i ledarstaben medan han rehabiliterar sitt skadade knä. Rickard kan, åtminstone enligt sig själv sin fotboll och kommer att bidra med en massa energi och KFK-hjärta i en ledarstab som givetvis redan var perfekt.

Rykten in/Tränar under försäsongen.

Dennis Wiklund 22 år MB/CM

Dennis är skolad i BP där han genom Juniortiden spelade i i förstalaget med Simon Tibbling, Ludwig Augustinsson m.fl. Han har på senare år huserat i Ängby som just nu befinner sig i div.3 efter en sejour i spanska AC Las Lagunas. Väl där ifrån hoppas vi nu att KFK ska vara nästa adress för Dennis som är en riktigt vass mittback/innermitt.

Tobias From 20 år VB/HB

Ytterback som är en gammal lagkamrat till Edward Heidenborg i Djurgården. Tränade under hösten men hann inte med att få debutera under säsongen. En bra vänsterfot och snabba fötter som, om han blir klar för laget kommer tighta till konkurrensen på ytterbacken.

Oskar Krantzén 20 år VY/HY/FW

En spelare, fostrad i DIF som idag spelar i Mälarhöjden div.4. Har enligt scouter beskrivits som en snabb, teknisk, vänsterfotad högerytter med en bra näsa för mål och som gillar att utmana 1vs1. Är vän med Gustav Kock och Edward.

Stockholm BK?

Stockholm BK har inför i år lagt ner sin verksamhet och tack vare en del gemensamma nämnare så är det myket möjligt att en del provspelare kan komma att dyka upp hos oss under våren!

Rykten ut:

Anton Roos MB

Mycket tid läggs nu på hans företag Hugoni och tiden räcker tyvärr nog inte till för att vara med på stadig basis.

Samir Bel Mekki CM/FW

Samir syntes sporadiskt till under förra säsongen, påstår sig nu börja bli ör gammal för att spela. Den stora frågan är.. Vad säger det om t.ex en gubbe som mig? Blir på sin höjd en joker under året.

De anonyma och bortsprungna?

Vi har många namn i laglistan som inte synts till eller knappt gjort en match på säkert 1-2 säsonger. Dessa namn kommer allt eftersom strykas under försäsongen om de inte dyker upp. Det finns unga pigga som vill in och ta över från oss gamla gubbar och då kan vi inte hindra det pga nostalgi.

Klara ut:

-