Danderyds SK IB P 01/02

Nyheter

P-01 UPP I SERIETOPP

Efter en gedigen laginsats vann vi idag över Hässelby med 4-1 (1-1). Detta innebär att vi leder Div 3 Norra med en poäng efter 4 omgångar.

Oavgjort mot Täby FC

Vi kämpade och kämpade och hade ett spelövertag men trots det hamnade vi i underläge. Vi kämpade och kämpade vidare och trots att Täby fick flera turmål vände vi matchen till 6-4 med 2 minuter kvar av matchen.

Täby toppade sitt lag när det var ca 4 minuter kvar och tyvärr gav det resultat. När det var 4 sekunder kvar av matchen sköt Täbys absolut bästa spelare ett skott mot mål. Skottet täcks skolboksenligt men bollen tog en hög bana upp i luften över Jonte in i mål. 6-6. Surt med tanke på har alla grabbarna offrade sig genom hela matchen. Men grabbarna blir bättre och bättre med passningar och taktik!

Nu är det bara att kämpa ännu mera på träningarna! Bra jobbat grabbar! // Johan

Seger mot AIK!

Vilken fantastisk match våra grabbar gjorde idag! Det var underbart att se hur alla kämpade och stöttade varandra! Tack för en mycket underhållande match!

Vinst 4-3 över DIF i DIV 3 match

En raketstart med 1-0 efter 44 sekunder och 3-1 i halvtid skapade vinst över Djurgården. 1;a perioden spelade vi fantastiskt bra. I 2;a perioden ändrade DIF i sin laguppställning och neutraliserade matchbilden. Charlie noterades för 3 mål i protokollet. Slutresultat 4-3.

Oavgjort i premiären även för Div 4 laget

En stark och turlig 1;a halvlek av Rotebro slutade med 3 mål bakåt för DSK. Bollen studsade verkligen motståndarnas väg. I 2;a halvlek fick vi skotten att träffa motståndarnas mål och lyckades med bedriften att hämta upp underläget 0-3 till slutresultatet 3-3.

Oavgjort i premiärmatchen

I div3 gjorde vi premiär för 2014/2015 års säsong. En bra välspelad match med 2 kedjor och 3 backar plus Jonathan i mål. Totalt 10 spelare. Bortalaget Järfälla hade ledningen hela matchen men vi avslutade med 2 mål i slutet av andra perioden. Slutresultat 4-4.

Kategori:

Nyhet

Vill du spela med oss?

Gör en intresseanmälan nu.

Kalender

Filtrera
Tis Ons Tor Fre

Aktiviteter från:

Kontaktinformation

Kontaktperson
Patrik Samson
Epost
Mobil
070-818 52 58

Kommande aktiviteter

TräningMåndagsträning
Samling kl 18:30 för uppvärmning utomhus. Skicka sms om ni inte kan komma och anledning till frånvaro! Välkomna! / Johan Abrahamson 0766-35 34
TräningMåndagsträning
Samling 18:30 för uppvärmning utomhus. Halltiden börjar kl 19:00.
TräningTisdagsträning m Kronstrand
Samling kl 19:00 för uppvärmning utomhus. Halltid kl 19:30.
TräningMåndagsträning
Samling 18:30 för uppvärmning utomhus. Halltiden börjar kl 19:00.