Det var ett stort gäng spelsugna killar som idag åkte ut till Åkersberga för bortamatch. DSK mötte ett Åkersberga som bestod av killar födda 06.

Ett en några chanser åt båda hållen och bra målvaktspel kunde DSK ta ledningen i matchen. DSK hade innan det också haft två bollar i stolpen. Efter fortsatt bra spel så var DSK i ledning efter 1:a halvlek med 3-2.

Åkersberga reducerade redan efter 12 sekunder i 2:a halvlek och lyckades sedan gå förbi och de vann till slut med 6-3 i en, totalt sett, jämn match.

Killarna kämpade på bra i hela matchen, de var duktiga på att hålla positioner och visade stundtals upp ett bra passningsspel. En hel del frislag delades ut vilket identifierade ett behov av att träna på frislagsuppställningar i både anfall och försvar.