Vi var på väg att "käka oss ikapp" och kvittera, men Akropolis kontrade in en boll i slutet....

Vi har sagt till varandra att vi bara ska fortsätta att jobba på, ingen rädsla eller panik. Om vi bara förbättrar oss för varje match, blir mer noggranna så kommer poängen. I motgång får man "allt" mot sig. Märkliga mål som man släpper in, som Akropolis 2-0 mål i den här matchen. Men det är bara inse att det är så och jobba sig ur.
Vi låg under med 0-2 i paus efter att vi gjort det ok i den första. Vi går bort oss lite enkelt på första kassen, den andra tillskriver vi tillfälligheter. Vi började jakten i den andra och gjorde det stundtals bra. Under perioderna när vi var riktigt aggressiva skapade vi tryck på Akropolis. Mackan reducerade på straff, och vi fick riktig vittring. Vi jobbade och försökte men vi nådde inte ända fram. Akropolis satte 3-1 i slutet efter en kontring, vilket också blev slutresultatet.
Hur som helst var det ett fall framåt. Det blir naturligt lite spänt, nervöst och kantigt i vårt agerande, men det får vi köpa. Vi håller huvudet högt, och fortsätter att jobba. Det är bra moral i gruppen. Vi har haft alla tillgängliga i spel i inledningen av serien. Malle kom in i kassen mot Akropolis efter Adems huvudskada mot Konya, och agerade lugnt och säkert. Målen kunde han inte göra något åt.
Nu laddar vi för morgondagens kvartsfinal i Sthlm Cup mot Nacka FF, sen är det ny match på lördag!

Laget mot Akropolis:
Malle - Simon (ut 79:e), Victor, Johannes, Shelha, Richmond, Robban, Adam, Melvin (ut 46:e), Mackan, Moro
Avb: Abwe in 46:e och ut 84:e, Skogis in 79:e, Erik in 84:e, Kenneth, Ogge