Vi fick nöja oss med en poäng i fredagens match mot Strömsberg.....
Vi fick en perfekt start på matchen. En inspark av Adem, nickskarv av Mackan till Moro som stack i djupled och lossade vänstern strax utanför straffområdet, utan chans för keepern. Snyggt mål. Vi hade sedan en bra grepp om matchen, och spelade oss fram till fler målchanser, men vi fick inte in fler mål. Istället kvitterade Strömsberg tre minuter före pausvilan, vilket inte kändes speciellt rättvist i det läget. Men men, det är målen som räknas. I den andra gick vi ner oss en aning. Vi hade inte samma variation i spelet som i den första och lite sämre kvalité i passningarna.överlag. Båda lagen blev "långa" och det blev inte mycket till ordnat spel. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade således 1-1. Vi kunde ha haft ett par måls ledning efter den första, men å andra sidan skapade vi inte speciellt mycket i den andra, där Strömsberg hade några halvchanser. Inte mycket att säga om, vi känns i alla fall betydligt stabilare just nu och det ser stundtals bra ut. En poäng är alltid en poäng, och vi siktar in oss på nästa match mot Karlberg. Laget mot Strömsberg: Adem, Simon, Victor, Johannes, Shelha, Erik, Robban, Adam, Moro, Mackan ut 75:e, Abwe ut 63:e Avb: Melvin in 63:e, Skogis in 75:e, Kenneth, Malle