Dom som bara läst resultatet, antar sannolikt att vi föll ihop, men så var det inte...

Det som räknas är ju resultatet, och vad det beträffar så var det bedrövligt. Men matchbilden var en helt annan. Vi gör överlag en bra första halvlek men ligger ändå under med 0-2 i paus, efter en onödig frispark och en något felställd mur vid 0-1, och för mesigt och "blött" agerande vid en hörna till 0-2. I övrigt hade vi bra tryck på Aspudden. Vi fick också en gyllene möjlighet i slutet av första när vi tilldömdes straffspark men deras keeper gjorde en fotparad på Mackans straff.

Den andra halvleken var också helt ok. Tre frilägen, genom Mackan, Moro och i slutet Ogge men vi sätter inte dit den. Istället gör Aspudden 3-0 på ytterligare en fast situation efter taffligt agerande från vår sida. Och en stund senare kom 4-0 dock ingen fast situation den gången.
Det blir därför märkligt att kommentera den här matchen.
Vi skapar fler riktigt öppna lägen än vad vi gjort på länge, men får ingen utdelning.Vi agerar tamt och junioraktigt i egna straffområdet att det blir gratischanser för motståndarna. Svårt att vinna matcher då.
Det som var positivt var att vi inte föll ihop som lag, vilket är lätt att tro. Vi stod upp och försökte hela matchen, vilket hedrar spelarna och är oerhört viktigt inför fortsättningen. Trots resultatet gör en hel del godkända insatser. Sett till hela matchen var Robban, Richmond och Adam våra främsta spelare.